Oggy
Platin Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
www.instagram.com
yatmadan önce instagramda reels kaydırırken habibeye denk geldim...... kendine edit yapmış adjsksjskskala
![]()
Habibe Bığrık, Instagram: "Saçma sapan yorum yazmayın amk. Mk. Gibi gibi yazdigin her kelime hakaret coluk cocukla ugrasmak istemiyorum"
64K likes, 2,025 comments - habibereisofficial, February 11, 2025: "Saçma sapan yorum yazmayın **Spam/Adversiting**. Mk. Gibi gibi yazdigin her kelime hakaret coluk cocukla ugrasmak istemiyorum".www.instagram.com
www.instagram.com
oggy'e şunun videosu denk gelirse at dedim. o bana naziler, mehdi, gurbetçiler diye olayı anlattı. komple kim izleyecek bunu, bana bu kısım lazım.
çok seviyorum bu programı ya adjdlsşsşa benim de personalarımdan insanlar geliyor
tivit sahibinin dün dediğine bakma bugünkü yayındı bu izlersin........ huriyenin kocasının üzerine gittiler bayağı, hareketleri mustafadan şüpheli.........mumy bu çok cringemış ben bunu görmemiştim ağlıyorum şu annnn
her gün izliyorum bu arada youtubedan![]()
ben bir kaç gündür zaten bayram diyorumtivit sahibinin dün dediğine bakma bugünkü yayındı bu izlersin........ huriyenin kocasının üzerine gittiler bayağı, hareketleri mustafadan şüpheli.........
Hayır..
Müge Anlı ile Tatlı Sert | 25 Kasım 2025 Salı - 18. Sezon
1:25:11 saat..
adjdklsla sabah 6da kalkınca bi yandan dünkü yayını izlemiştim, demek ki onunla karıştı
love you guys