W
Elmas Üye
Bu nasıl bir şey ya, beynim yandı;
Kadin sadece kayiplari degil kendini kaybedenleri de buluyor :d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu nasıl bir şey ya, beynim yandı;
kandirdim hepinizi dedi saftirikişin içerinde aldatma var kesin, akli dengem yerinde değil rolü yapıyor : /
amacı neymiş?kandirdim hepinizi dedi saftirik
asik olmus baska adama. Ama insan cocugunu inkar eder mi yahuamacı neymiş?
Kadının en son kendini inkar ettiği yerde patladım :dddasik olmus baska adama. Ama insan cocugunu inkar eder mi yahu
Bu ara şugar teyzelere dadanıyorlar... fjkjfksevgilisine 2 milyon tllik evini kaptıran teyzenin sevgilisinin kimliğine bakın sjskdkdlsfldşd
Ekli dosyayı görüntüle 98530
usmanım nereye gidersin???sevgilisine 2 milyon tllik evini kaptıran teyzenin sevgilisinin kimliğine bakın sjskdkdlsfldşd
Ekli dosyayı görüntüle 98530
kimliği henüz belli olmayan adamı kıyma makinasından geçirdikten sonra hiç et yemedikleri iddia edilen güllü ve ekibi iddialara canlı yayında lahmacun yiyerek cevap vermiş dksajfjvdaslkvdkfg
kimliği henüz belli olmayan adamı kıyma makinasından geçirdikten sonra hiç et yemedikleri iddia edilen güllü ve ekibi iddialara canlı yayında lahmacun yiyerek cevap vermiş dksajfjvdaslkvdkfg
kurban bayramı üzeri hiç iyi gitmedi şu konu...... ne zaman etli bi şey görsem aklıma gelecek artık.......Lahmacun yap , kebap yap ,köfte yay ,yap babam yap ye yee bitmez ….birde etine dolgunsa tabii kjkjkjkhkh
yok abi ilgili makinayı buldular...... ikinci el olarak sattıkları kişi konuştu..... salçalık biber çekerlerken demir kaşık kaçırmışlar, un ufak olmuş kaşık....... makina bildiğimiz kıyma makinalarından değil daha endüstriyel bi şey.......Bugun ben izleyemiyorum.Ancak o makina de degil adam,5 kg kemiksiz et cekemezler.Kasaplar bu konu da cok net konusuyor.
Forumda bazen bu yapimlarin halkin ahlakini vs. bozdugu mesajlarini goruyorum.Bu programda elestirecek nukteler vardir elbet.Nihayetinde kimse harika/hatasiz degil.Ancak gectigimiz donemde kucuk bir kiz cocuguna tecavuz edip olduren adam,bu program sayesinde ifsa oldu ve tutuklandi.Yakalanmasa kim bilir daha nice canlar yakacak,nice insanlari aglatacakti.Bu ornek bile Muge Anli’nin yaptigi isin ciddi bir kritigi ve kendisinin tam bir fenomen oldugunun emaresi.