müge anlı highlights

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Televizyon Kulübü
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Nazmiyeee ah nazmiye. Sevgilisi ablasina yuruyormus ki ablasindan kiskaniyormus. Bi de sey diyor cok acik giyiniuordu. En son cildirdi falan. Yemeyiz biz bunlari nazmiye. Ayrica enistene cirkin dedin mavi gozlu adamlar var dedin sevgilin tovbe est. yolda gorsem yolumu degistiririm. Ah nazmiyeee ah.

• Beğen
Tepkiler: W
Nazmiyeee ah nazmiye. Sevgilisi ablasina yuruyormus ki ablasindan kiskaniyormus. Bi de sey diyor cok acik giyiniuordu. En son cildirdi falan. Yemeyiz biz bunlari nazmiye. Ayrica enistene cirkin dedin mavi gozlu adamlar var dedin sevgilin tovbe est. yolda gorsem yolumu degistiririm. Ah nazmiyeee ah.

O kız niye flakka içmiş gibi duruyor

Dunki yayinda adam kendi cocuklarini eski karisindan kacirmis, canli yayina baglandi ben yapmadim etmedim filan diyor. Muge de israrla ne siritiyorsun diye ustune gidiyor. Isin komik tarafi adam siritmiyor disleri buyuk normal durusu siritiyormus gibi :d adam siritma olayina kizip itiraf etti polis korkusuna degil :d ula mugee .)

şu highlight yeniden ortaya çıkmış...... müge anlının alakasız şeyleri bile hesaba katması ve tüm programın da ona ayak uydurması çok iyi ya adjslaşaşa

alın size türkiyenin darkı....... kız, kocasının kuzeni olduğunu, çocuğunun da kız kardeşi olduğunu iddia ediyor.......

[

alın size türkiyenin darkı....... kız, kocasının kuzeni olduğunu, çocuğunun da kız kardeşi olduğunu iddia ediyor.......

[

Bebek de çok güzel yaaa. O gözler ne öyle. Maşallah.
şaka gibi olay yalnız fjjfjjf

• Kalp Gözler
Tepkiler: W
Erva oncelikle esin oldugunu, cocugunun kiz kardesi oldugunu, kocasinin kuzeni oldugunu, annesinin annesi olmadigini, annesi olan kadinin fotograflarinin bi anda telefondan silindigini iddia ediyor. Bence hasta degil sadece beceriksiz ve ucuk bir yalanci. Dedikleri dogru cikarsa bayilirim.

Bebek de çok güzel yaaa. O gözler ne öyle. Maşallah.
şaka gibi olay yalnız fjjfjjf
sorma bebişe benim de içim gitti...... ama bunlarında arasında tehlikede bence......

Erva oncelikle esin oldugunu, cocugunun kiz kardesi oldugunu, kocasinin kuzeni oldugunu, annesinin annesi olmadigini, annesi olan kadinin fotograflarinin bi anda telefondan silindigini iddia ediyor. Bence hasta degil sadece beceriksiz ve ucuk bir yalanci. Dedikleri dogru cikarsa bayilirim.
juju, uyuşturucu işi olabilir mi bu olayda...... adamın hiperaktif halleri, gözlerinin sabit durmadan fıldır fıldır dolaşması falan beni şüphelendirdi....... gurbetçi olmaları da bu ihtimalimi güçlendirdi açıkçası (uyuşturucuya ulaşmalarındaki kolaylıklar açısından).......

Bence kactigi kisi tehdit ediyor. Bebek tas bebek gibi o nasil bir guzellikti oyle masallah

sorma bebişe benim de içim gitti...... ama bunlarında arasında tehlikede bence......

juju, uyuşturucu işi olabilir mi bu olayda...... adamın hiperaktif halleri, gözlerinin sabit durmadan fıldır fıldır dolaşması falan beni şüphelendirdi....... gurbetçi olmaları da bu ihtimalimi güçlendirdi açıkçası (uyuşturucuya ulaşmalarındaki kolaylıklar açısından).......
Zaten birgun onceki yayinda kocasinin madde kullandigini soyledi ertesi gun tamamen kocayi unuttu. Bana da kocasi bi tik muptezel gibi geldi. Bi gozu segiriyor eli kolu ayri oynuyor.

Müge Anlı Erva'nın tüm ailesini getirmiş yayına khdj

Geri