Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Samsunlular gibi e yi uzatarakBişi diycem. "Derya" açık e ile mi okunur kapalı e ile mi? Videoda kapalı e ile telaffuz beni çok rahatsız etti
can sıkıntısına. paylaşılmayacak kadar kötüydü ne yapalım, içimde kalmasın.Sen gittikce klauslasmaya basladin farkinda misin...
www.instagram.com
Yok kaptirdigi altinlarinin hikayesini cizmis. Asiri takintili bir kadin.Büyü mü o
Kız düğün altın yazıyo onu okudum da diğerleri bir garip arapça gibiYok kaptirdigi altinlarinin hikayesini cizmis. Asiri takintili bir kadin.
Cizmis besi 1 yerde kolyeyi :dd mugeye ciktiginda ben anlamistim kafadan kirik oldugunuKız düğün altın yazıyo onu okudum da diğerleri bir garip arapça gibi
Hahshdah acaba böyle mi tehdit ediyo aklınca dedim kolyeymiş :dCizmis besi 1 yerde kolyeyi :dd mugeye ciktiginda ben anlamistim kafadan kirik oldugunu
Bu kızdan bir şey çıkarsa şaşırmam… Çok uçlarda takılıyor skksns
yayın tekrarını izliyeyim bugün bakamadım.....Bu kızdan bir şey çıkarsa şaşırmam… Çok uçlarda takılıyor skksns
Geriden geliyorsun...maç yayınını izlerken bir twitch'e bakayım dedim, denk geldim. nazmiye sıkıntılı. parmağı var bu olayda. müge anlı ablanı güzel buluyor muydun, kıskanıyor muydun diye soruyor, güzellik tabakta yenmez diyor : /