Müeddeb

Konu sahibi son olarak 2600 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Temiz kalpli,asla maske takmayan,neyse o olan,mütevazi,sıcakkanlı,yeni tanımama rağmen çok değer verdiğim bir arkadaşım :)

Hımm Hani benim mantımm :p
yaptıgın yorumları gayet mantıkLı buLuyorum. iyi ve sıcakkanlı birisi oLdugunu Düşünüyorum Hersey gönLünce oLsun :)

Herkesle iyi geçinmeye özen gösteren.
Samimi bir insan.
Çok fazla tanımasam da hassas bir yapısı olduğu aşikar : )

Kendisini pek tanımıyorum , edindiğim izlenimlerime göre
mütevazı ve ağırbaşlı tavrını daima koruyan,çizgisinden çıkmayan biri; takdir ettim
Bazen düşüncelerinin de çizgisine çıkmıyor ama elektrik aldım :))

forumun sankı ablası gıbı :) cok sıcak kanlı hanım bır bayan )

Çok temiz kalpli, dobra biri .. Çok tanımamama ramen ondaki saffaniyete eminim diyebilirim :) Çookda şeker biriiii :)

Buraya ilk geldigim gunden farkını hissettiren bir degerdir sevgili Yaren. Ego kaprisine kapilmayanlardan. Forumbahane nadide bir insana sahip. Seviliyosun canım :)

Bugün kendine ciciler alacakmış.. Çok şeker ya.:D

Bana terlik attı farkında olmadan :(
Sevimli sempatik içten birisi ve oyunkolik :)

Öncelikli olarak söylemek istediğim kendisini sevdiğim sanısından ziyade bunun gerçek olduğudur. Sevilmeyecek kadın değilsin. Bir havası var bu kadının evet. Soğuk kaya gibi görüntüsünün altından bir kedi çıkacağı inancı içerisindeyim. Yanlışsa uyar lütfen? : ) Forumdaki duruşu ile güvenilir, dayanıklı, zayıflıklarını belli etmek istemeyen, samimi olduğu insanlara dahi duvarları olan bir karaktere sahip olduğu izlenimi veriyor bana ki bu fazlasıyla sağlamlık gerektirir. Küçük bir notu da buraya iliştiriyor, çok sevin onu diyorum ben.

Askıııııııııım:kiss: Birebir tanısmadık ama ben Yaren'i cok seviyorum. (:

Sevdicek aday kadromun kaptanıydı kendisi. Ama ben onu seçmedim. Neden seçmedim ? Çünkü kendisi çok iyi ve sadık benden daha iyilerine layık :honk:
Gıcık kaptığım nokta benim konumda beni gazel ile aldatması oldu, o kadar güvendik sırtımızdan da değil direkt böğrümden vurdu yani gözlerimin içine baka baka :honk: Neyse sakinim, sevdiceğim ile de mutluyuz zaten sana da mutluluklar dilerim :honk:

----

Esprili, cana yakın, eğlenceli ve hareketli bir kişilik. Seviyorum bu kızı :dyg:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri