Müeddeb

Konu sahibi son olarak 2600 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tanımıyorum ama pozitif bir duruşu var, herkes ile aynı mesafeyi koruyabilen yaşantısında kırgınlıklarıyla başa çıkabilmeyi öğrenmiş duygularını çok yansıtmayan bir bayan gibi izlenim oluşturdu bende :)

Bana jelibom alan ama kendisi yiyen biridir Mueddeb :cee:
neyse şaka bi yana kendisini çok severim hoş sohbeti olan
çok anlayışlı ahlakı değerleri olan iyi kalpli kimseye zarar
vericek bir duygulara sahip olmayan güzel isimli hatundur kendisi.
Seviliyosun canım :mucuk:

Sanırım eski nicki Yaren idi emin değilim
Tanışmamıza rağmen hep sabit kendini bozmayan bir kişiliği olduğunu söyleyebilirim gördüğüm kadarıyla
Avatar tarzıda genelde hep aynı sanırım mevlana aşığı.
Allah gönlüne göre versin.

Sevgili Kardeşimdir ;Mueddeb

Buraya geldiğimde Efendiliği ve kişiliği ile gözüme çarpan 4 kişiden birtanesiy di Mueddeb... Çizgisini hiç bozmaması Onun en sevdiğim yönü... Kalemi de yüreği kadar güzel, Hanım hanımcık bir kızımız...

Yaşından daha olgun duran , Edebi ve saygısından asla ödün vermeyen biri. Gittiğimde beni ikna etme çabasına girenlerden biriydi, Kendisini üzdüm , Lakin İnşaallah ( Allah Fırsat verirse ) Telafi edeceğim...

Varllığından herzaman güç aldığım , sevdiğim saydığım bir kardeşimdir...

Kardeşimle uzun bir yolu beraber yürümek için bir adım attık, İnşallah rabbim devamını getirecektir.

Kardeşimle beraber Mürekep Akıtmak beni onurlandıracaktır... Rabbim bir ömür kendisini mesud etsin inşallah...

istediği bir bölümü okuyamamıştı heralde
ama olsun önemli olan niyet zaten
bazen bazı insanlarla karşılaşırsınız ve hiç tanımadığınız halde içinizde bir sempati uyanır
mueddeb tam da öyle bir insan
biz seni tanımadan sevdik yaren; hep öyle kal olur mu?

Kendi halinde ..sessiz..daha hic kötü söz söylerken görmedim.. yakin olduklariyla neseli gördügüm biri..
Hem mavis gözlüymüs bir tik sempati daha duyuyorum mavislere dayanamiyorum :)
Hersey gönlünce olsun :)

Aslında birebir hiç tanışmadık ama foruma ilk geldiği günden beri neşesini de o kendine has çizgisini de yitirmedi. Umarım hep burada olur, görmekten mutlu oluyorum :)

Hem hamarat, hem guzel. Hem de renkli gozluuuuuu:D
Yorumlarindaki durusu, asil cizgisi ile dikkatimi cekmisti ilk baslarda.
Gormediklerim icin kafamda beliren bi siluet vardir, ama bu nick icin hic cizemememistim o silueti. Nihayet bugun gormek nasip oldu : )
Tesekkur ederiiiiim.

kimi insan içine atar içine de yaşar. o da içine atan insanlardan.
dışarıda mwvsim kış olsada o içinde ilk baharı yaşar, dışarıda mevsim kış olsada o sonbahar dadır hala..

ama konuşmadan da onunla anlaşa bilir siniz. yan yana gelip aynı yöne bakarak da anlaşa bilirsiniz.

isterseniz deneyin. bir gece aklınıza sebepsiz, ne oldugunu bilmediğiniz bir şey gelirse o vakit geceyi seyredin, yıldızları ve ayı seyredin. o zaman o da geceyi seyrediyordur emin olun ...

çünkü ay ve Mueddeb İnsana huzur, güven aşılıyorlar

Ama sen nerelerdesin ki acaba?

Yakından tanımak bir nasip olmadı şu hatunu. Forumda duruşunu ve tavrını beğendiğim sayılı hatunlardan. Kendi görüşü ne olursa olsun karşında ki farklı bir görüşe sahip olsa bile saygıyla yaklaşan olgun düşünceli. Ki gerçekten de sıcakkanlı. Onu uzaktan uzaktan çok seviyorum. Geri döndüğünde mutlaka yakından tanıyacağım seni ;)

21.07.2015

Eğlenceli muhabbet edebileceğim bir kişi :D sıcak kanlı zeki hoş sohbet birde tutumlu yanlışları pek sevmiyor gibi blog da kızmış bize tavrını koyup gitmiş :D nasıl yaşıyor bilmiyorum ama herşeyin daha iyisini hakediyor diye düşünüyorum :cici: uğricam bir ara patron :D

Burda ne yaparsa yapsın saygı duyacağım ve sözlerini hallerini asla yanlış anlamayacağım ,
ki gönülden yürekten gülmesini istediğim Sımsıkı sarılmak istediğim bir hatun Huzur verenlerden.
iyiki varsın.

Çizgisini hiç bozmayan insanlardan sıcakkanlı cana yakın insan.Herşeye olumlu bakıyor sakinliğine hayranım
Zamanla senin hakkında çok güzel şeyler yazmak dileyiğle :o

ona ne yazsam azdır :)
sevdiğim değer verdiğim biri benim için
sohbeti hoştir :D
bide güzel trip atar :p

İsmine yorumlardan rast geldiğim(:sırıt:) kafa bir kişilik.

halitavrı yorumları yansıttıkları böyle güzel böyle sevilesi .

Bi ton sey uazarim aslinda lakin kisa keseyim aydin havasi olsun.

Mueddeb geldigi zamandan beri tanirim. Tanidiggimdan beri mesafesini koriyan bilen birisi. Kendini bilen, seviyeli yorumlari olan biridir. Pek takilmaz buradaki seylere umursamaz, son zamanlar cok da gelmez zaten. Beni sever, sevmek zorunda, eli mecbur (:.

Muhabbetimiz her telden onunla severim bende kendisini. Genelde vefasizmisim oyle der bi carparim duzelir :D ama ne demis mevlana ansizin ayrilicaz birbirimizden demis (:.

O yuzdendir vefasizligim. Neyse kisa kesicektim

Hersey gonlunce olsun. Mutlu ol. (:

Yorumlarını büyük bir merak ve takdir ederek okuduğum bir bayan. Kendini iyi yetiştirmiş, ya da iyi yetiştirilmiş. Allah karakterine zeval vermesin.

Saygılarımla, :hi:

Güzel gözlü hatun kişisi. Özledim kızım seni duvarın da kapalı rahatça koşturamadım :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri