Müeddeb

Konu sahibi son olarak 2600 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hanım Hanımcık olgun bır bayan.Huzur verıyor onu gormek :) Yakın hıssedıyorum kendıme .. Hersey gonlunce olsun :)

çok artizdir aklı estikçe bana trip atar. (:

Sakin hemde çok sakin. Saygılı ve kıpır kıpır sevgi yumağı.
Hanımefendiliğini bozmuyor hiçbir konuda ne olursa olsun alttan almayı ortak nokta bulmayı seviyor.
Şiirlerimin kadını,hayatımın anlamı.
Sorsanız adını bile bilmem ama bazen uzun sohbetler etmeye gerek yoktur birini tanımak için,sevmek için.
Sevilir,kimse üzmesin kırmasın iyi niyetini suistimal etmesin.
Öperim çokça :srl:

Mueddeb sen çok mutlu ol.
Çok seviyorum seni.

YareN;
Nam-ı diğer Mueddeb.
Bu nick daha çok yakışıyor. En kısa zamanda, ışık hızıyla özüne dön.
Bu aralar yokluğu fazlaca hissediliyor. Gözlerim arıyor. Yorumları, tavırları ve duruşuyla tam bir hanımefendi.
Çok fazla sohbetim olmasa da saygım ve sevgim mütemadiyen var ona.
Umarım yokluğunun sebebi sağlık sorunları değildir.
Buradan bayramını da kutlayayım; en güzel bayramlara. :cici:
Sanki durgunsun da son zamanlarda sen.
Lütfen eski mutlu, esprili, neşeli, gülücük saçan halini al.
Özlendin forum içinde çokça.
Hayatında her şeyin yolunda gitmesi dileğiyle, kendine güzel davran. :cici:

Hanımefendilik vasfını fazlasıyla taşıyan biri.Oldukça saygılı,yumuşak gönüllüdür ancak bir yanlış gördüğü zaman da lafını esirgemez. (Kişileri eleştirmeyi kast etmedim) Paylaşımlarını da seviyorum düşünce sistemini de.
Mutlu kalın.

Çok duygusal ve sahiplenici bi yapısı var gibi.
Tasavvufu bu kadar çok sevip insanlarla samimi olup diyalog kurması bana ilginç geldi . bildiğim kadarıyla tasavvuf kendi halinde sessiz olmayı gerektirir.

Ortak noktamız Şems. :)
Ilımlı, sevecen ve kendi halinde biri.
İkili tartışmalara girmekten imtina etmesi güzel.
Karşısında ki insana göre şekil alabiliyor.
Her ortama ayak uydurabiliyor.
Ben bilirim, ben ederim tavırlarında olmaması geri adım atabilmesi oldukça hoş. :)

Sohbet etme şansı bulamasakta paylaşımlarını,yorumlarını sevdiğim birisi nerde nasıl davranacağını bilen tartışmaya girmeyen ortam gerginse geride durabilen saygılı seviyeli müeddeb daha çok sohbet etmek nasip olur umarım :)

Sıcak Kanlı ve Ağırbaşlı.
Üstelik Daima Gülen ve Pozitif Enerji Saçan Bir Arkadaş..
Seviyorum Böyle Kişileri.

Saygılar Efenim.. :Pp

Müeddeb = Huzur,Sevgi,Tevazu... O kadar çok şey yazabilirim ki Kitap olur. Görmeden,sesini duymadan sevmenin açılımı O... Sevgi illa,Aşk değildir zira Sevgi herşeydir,herşeyde vardır. Dedim ya anlatsam kitap olur... Şiir tadında bir Kalp,Sevgi tadında bir Yaşam,Allah'a kavuşma isteği kadar,Cennet vaadi...
http://www.forumbahane.net/members/5726.html

Özledim hatun nerdesin ?
içinde zerre kötülük bulundurmayacağı kanaatinde olduğum nadir kişilerden
ılımlı yaklaşımları ve yapıcı tavrı ile sempatimi kazanmıstır : )

yareni farklı kılan hoşgörüsü ve önyargılı olmayışıdır

senin gibi saf ve temiz yürekli insanların nesli tükendi sanıyordum

iyi ki tanımışım seni, iyiki varsın arkadaşım.

Kelimelerle anlatamam ki...

Bende levent ile hemen hemen aynı görüşleri paylaşmaktayım onun kadar tanımıyorumdur belki yaren'i.. Çok tanımıyor olsamda vakti zamanında ön yargılıydım kendsine karşın şunu dile getirebilirim ön yargıyı asla hak etmeyen kisi o..
Ben kendisiyle konuşmaktan keyif almaktayım çünkü karşısında ki insana olabildiğince ayak uydurabiliyor vede duruma göre zerafettinden ödünç vermiyor , içtenliği ve vefakarlığı ise cabası. .

temiz yürekli iyi insanlar hiç bir vakit kaybetmezler..
Rabbim karşına herdaim senin gibi iyi yürekli insanları çıkartsın. hep iyi ol ve hiç bir zaman bu temiz kalbini kimsenin kirletmesine izin verme.
Benliğine dikkat et.

Nadir konuştuğum ama hatri sayılır yeri olanlardan biri Mueddeb Sanalda yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen iyi niyetini ve önyargılı olmama özelliğini yitirmemiş biri kendisi. Mesafe ve samimiyet ayarını cok güzel ayarlayabilenlerden aynı zamanda. Kendisi sanal boyutu haricinde de tanımak isterim ama bu konuda aldığı bazı kararlar var. O yüzden saygı duyuyorum bu tutumuna. Hep gülsün yüzün güzel arkadaşım. Umarım yüzünü güldürecek insanlarla karşılaşırsın hep. Bunu fazlasıyla hakediyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri