Mucizelik ...

M
  • Kullanıcı Mihrimah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Yanımda olsan.
Yanımda olsan anlatacak o kadar çok şeyim var ki sana. Belki de saatlerce susardım, konuşmam gereken hiçbir yerde konuşamadığım gibi…​

Mutlu ol sen, mutlu bak insanlara. Gül, eğlen bak ben böylede mutlu olurum.
Öylede severim seni, öylede beklerim. Ama dedim ya vakit çok geç.
Ela gözlerinde boğulana dek yüzmem için. Kolundan tutup kendime çekip öpmek için.
Kulağına fısıldayıpta seni seviyorum demek için. Ne bileyim herşey için çok geç, herşey için..​

Ve bir gün giderler, ne hale geleceğini bilmeden. Üzülmemen için gider çoğu. Canın daha çok yanmasın diye uzak tutarlar kendilerini senden. Ama onlar yaşadıkça sen yine içinde yaşatmaya devam edersin. Hayatına devam etmeye çalışırsın, olmaz. Hayat ya acımasız işte..Unutturmuyor değil mi? Her yerde karşına onun adında birisi çıkıyor. Onun sevdiği şarkılar çalıyor takıldığın yerlerde. Çalıştığın ortamda onun isminde insanlar, ona benzeyen yüzler, onun sesine benzer seslerNe kadar berbat bir şey. Sen unutmaya çalıştıkça hayat onu sana unutturmaz. Canını yakar her seferinde. Özlediğini hissedersin, onu istersin, sadece onu… Çünkü bir tek ona ihtiyacın vardır. Oysa ki o bunu akıl edememiştir. Giderken mutluluğunu da alacağını hiç düşünmemiştir. Hergün onu anımsadğını ve her gece hıçkıra hıçkıra ağlayıp onu özlediğini nerden bilecek, giderler işte, hep gider onlar…

tumblr_mjlzt6XMd91rgqw9lo1_500.jpg

tumblr_mjblvdKxIC1rgqw9lo1_500.jpg

Dışardan bakınca belki de dünyanın en neşeli insanı gözüküyorum, her şeyde bir eğlence arıyorum, hiç ciddi olmuyorum. Çok saçma, değil mi? Aslında öyle değilim.

Geri