Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sen güçlüsün unutursun diyorlar. Güçlü değilim ben. Unutamam. Zaten unutmak isteyen de kim? Deli gibi özlerken unutan birini gördün mü sen hiç? Göremezsin ki. Özlerken ki acıyla daha çok sever,daha çok yanında olsun istersin. Onunla karşılaşmak için her gün it gibi gezersin sokaklarda. Onu bi kerede olsun görmek için. Görüncede yanında olsun istersin. Bi zamanlar sımsıkı sarıldığın adama uzaktan bakmak üzer,acıtır canını. Farkettirmezsin insanlara. Gülümser kötü bi tesadüf dersin ama o tesadüf için tüm gün gezmediğin yer kalmaz. Bilmezler. İnsanlar anlamazlar. Peki sen sevgili sende mi anlamıyorsun beni? Görmüyo musun sensizliğimi? Yakışmadı bana. Niye söylemiyorsun. Susuyorsun. Gidiyorsun.
Özlüyorum.
Deli gibi özlüyorum. Şimdi olsan yanımda sarılıp uyusak eski günlerdeki gibi. Kokunla uykuya dalsam. Huzuru tatsam. Çok mu ?
Çok sanırım.
Benimki de iş mi ya. Mutlu olan birini mutsuzluğa çağırıyorum. Gelmezsin tabi. Mutluyken niye mutsuz olasın ki.
Ama ben çok özledim.
Herseyden çok özledim.
Gel sevgilim.
Benimle mutsuzluğa var mısın?
İhtiyacım var sana bu aralar..
Bana sarılmana,gözyaşlarımı silmene ihtiyacım var. Ağlıyorum.. Çok ağlıyorum yokluğunda. Elimden başka birşey gelmiyor. Gel diyemem sana. Sensizlik beni öldürsede gel deyipte yalanlarla tekrar öldüremem kendimi. Çok acıyor canım. Hani bi gel sen kendiliğinden. Bi gelsen de dokunsan şu kalbime. Hayat versen. Bıktı çünkü yokluğundan. Yaşamaktan bıktı. Zaman daralıyor.. Canım yanıyor..
İçim sızlıyor, bizi düşündükçe. Böyle mi olacaktı sonumuz ? Sensizliği mi yakıştırdın bana. Kendine şerefsizliği yakıştırdığın gibi. Sensizlik değil asıl bana yakıştırdığın. Bizsizlik. Çünkü ben seni değil bizi seviyorum.
Şimdi ise özlüyorum bizi. Çok özlüyorum. Anlatamıyorum ki kimseye özlemimi,sana bile. Ben seninle doğdum. Seninle geçirdiğim günlerdeki mutluluğumu, şimdi gözyaşlarıyla ödüyorum. Beni hayata bağlayanda sendin, şimdi beni hayatsız bırakanda sensin..
Çok oldu gideli.
Özlüyorum.
Nefes alamıyorum.
Gel, sana ihtiyacım var.
Ben mutluymuşum öyle diyorlar.Gülüyorum ya öyle sanıyorlar.bilmiyorlar ki benim gecelerimi.gecelerimin nasıl yavaş geçtiğini bilmiyorlar.özleminin nefesimi kesişini bilmiyorlar.seni nasıl özlediğimi bilmiyorlar.canım acıyor bilmiyorlar.
Beni mutlu sanıyorlar.
Mutsuzum ben.
Ağlayım mı illa karşınızda hıçkırıklara boğularak bağırayım mı boğazım yırtılana kadar onun adını.
Seviyorum ama o boku bokuna gitti diye bağırayım mı?
Ağlayım mı illa mutsuz olduğumu bilmeniz için.
Ya da bi nasılsın deseniz herşeyi anlatacak gibiyim.
Tüm içimi dökecek gibiyim.ama demiyorsunuz işte.
Bi nasılsın demiyorsunuz.
O da demiyo zaten.. Hiç bişey demeden gitti benden.bi Hoşçakal bi le demeden gitti benden.
Canım acıyor,ama ben gülümsüyorum