MuCiZe

Konu sahibi son olarak 4518 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tanışalı daha 3 4 gün oldu çabuk ısındım bu kıza ben güldüren kızlara hayranım zaten :D İlk mecbur özelde tanıştık profili kapalıymış hemde :D Bende özeli her zaman kapattım için sonra benim profilimde devam ettik kıza eziyet gerçekten o kadar yazı içinde ona yazdımı bulacak :D Sonra ısrarlarıma dayanamayıp profili açtı :D Neşeli birdir uzaktan soguk görünebilir ama bana çok sıcak :D O çalışan bir bayan benden erken yatıyor :p Birde demişti bana ki hep erkelerle yazışıyorsun :D Aslında kızlarla çok yazışıyorum ama kavga ediyoruzda sonunda o yüzden uzun sürmüyor umarım senle uzun sürer arkadaşlığımız :D

MuCiZe ile bende yeni tanıştım ama çok temiz bir kalbi var bunu kolaylıkla fark edebildim.
Çok iyi birisi,komik,esprili :D
Umarım daha çok konuşma fırsatı bulabiliriz :)

Nereye kayboduguna anlam veremedigim üyemiz. Icten ve samimi buldugum biriydi Mucize. Avatar secimlerini de cok begeniyordum ayrica. Umarim en kisa zamanda geri döner.

MuCiZe 2 aydir is seyahatine cikmistim ama sagolsun unutmamis beni..
yeri bende cok ayri ve ona gercekten cok deger veriyorum o anlamiyor beni :D
sanaldan ote keske gercek hayatta tanisma firsatimiz olsaydi senle... :)

MuCiZe :)

Kendi zati muhteremleriyle , bizde tanışalı çok olmadı , uzaktan uzağa birbirimizi daha evelden
Tanıyor olsakta , muhabbet etme fırsatına yeni yeni vardığım bir arkadaş ,
Çok iyi niyetli , güzel düşüncelere sahip olan karşısındaki konuştuğu insanı önemseyen , düşünen
tertemiz bir insan , her insanoğlunun iyi yanları olduğu üzere efendim kötü huylarıda mevcut
oluyorki bu durum anormal bişey değil gayet normal bişey onunda üst düzeyde alıngan olması vede tripcan olması :)

Huylu huyundan vazgeçermi geçmez mümkünattı yok :)

Senin gibi kıymetli bir insanla tanıştığım için mutluyum ..
Öğretmenadayım saygılar kucak dolusu :)

O güzel kalbinin taşıdığı yüzünden tebbesümler hiç eksik olmasın ,

Bide Gs li değilde fenerbaheli olsaydın iyidi ya neyse :)

MuCiZe kendi halindedir, iyidir, güler yüzlüdür, aklı başındadır. Hakkında en hayırlısını versin Allah .

forum oyunlarında aktif olan bir arkadaş

MuCiZe'm benim canim arkadasim,cok sevimli birisi o,cok sempatik,cok cici.. Birde iyi :)

Burda olmasi gereken kisilerden birtanesi o geldigi zaman forum bambaska oluyor sanki sevdigim sayili kisilerden :*

Tatlı ablam benim. :dyg:
Çok eskiden beri tanışıyoruz biz.
Çok zaman oldu görüşmeyeli , Ama yine bulduk birbirimizi.
Her gün , her gün yazışıyoruz biz onunla. :p
Gerçek bir abla gibi davranır her konuda.
Biz birbirimize çok benziyoruz , Özellikle kararsız olma konusunda. :dyg:
Her zaman herkese karşı iyi niyetlidir , Hiç bir zaman kötülüğünü görmedim , Görmem de eminim.
Davranışlarıyla da örnek bir insan olacak biridir. :gtr:
Güzel kalpli , Birazcıkta cadı gibidir. Onu alan yandı. :D
Ayrıca o benim öğretmeniiim. :cici:
İnşAllah Kpss'den güzel bir not alıp , Öğretmen olursun Ablam. :cici:
Her şeyin en iyisine layıksın.
Ailen ve sevdiklerinle bir ömür mutlu ol inşAllah. :)
Çok seviyorum seni Ablaaam. :kiss: Mihrimah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri