Mucize Doktor

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sağlıkçı olunca haliyle dikkatimi çekti
Takipteyim dr.ali vefayı

Filmi yapılsa gişe rekorları kıracağı şüphesiz fakat dizi olarak nereye kadar gider bilemiyorum.

Türklerin aklına gelmedi maalesef yine bir yabancılardan uygulanan dizi kendileri

Dün Twitter da gördüm neymiş diye baktım da, iki üç bölüm sonra saçmalamaya başlar, o yüzden izlemiyorum. Aşk meşk ve polisiye olayları sanırım ikinci bölümden sonra giriş yapar. Doktorlar ile ilgili kaçıncı dizi bilmiyorum, izleyenlere keyifli seyirler diyelim.

Orjinalini izleyin The Good Doctor.
Bütün sezonu bitirdim yeni sezonu bekliyorum. Bizimkiler yine saçma sapan olaylara bağlar. Hiç tavsiye etmiyorum .

Perşembe günlerim artık boş değil üzgünüm sevgilim.. Sevdim bu diziyi izlettiriyor kendini şimdilik..

Aynen ya harika bir dizi. Dün kitlendim resmen. Bir çukur, bir de bu yani. Efsane dizi ben sürekli izlerim artık.(:

İzlediğim tek dizi.
Otizme çekilen dikkat güzel ve toplumun ön yargısı sorgulanıyor. Menfaat ilişkilerinin boyutunu ve nasıl şekilden şekle girebildiğini ve kurbanları seçebiliyorsunuz.
Oyuncuların başarısını takdir ediyorum.

Reha Ozcan'in daha once bizim hikayedeki rolune bayiliyordum .) adam iyi rol yapiyor.

Bir kez olsun izlemedim... ama dizideki kıvırcık sacli cocuk cok tatli....

Bir koreli dizisi olan ‘good doctor’ dan alıntı.
Good doctor ı izledim ancak bu tarz konular dikkatimi çekmesine rağmen bu diziyi izlemiyorum.
Biraz daha kendine özgü fikir ve senaryolara ihtiyacımız var.

Bizim için bir tane doktor var o da şu abi; Gerisi "sucks".
house-md-uyarlamasina-sosyal-medyadan-tepki-1.jpg

Geri