Mübarek Menzil Sofileri (feyz anı)

Konu sahibi son olarak 77 gün önce görüldü
Menzile taktın alaturka ne boş adamsın

@ala'turka yanlış yapıyorsunuz. Kökü ve geleneği asr-ı saadete uzanan çoğu safi yapıları karaladığınızı düşünürek aslında kendi geleceğinizi (uhreviyat) karartıyorsunuz...Farkında mısınız?

Ne var bunda simdi anlamiyorum birakin insanlar dusunduklerini soylesin. Tek doğru siz misiniz sürekli elestiriyorsunuz?

O kadar alim, veli, Allah dostu yanlış biliyor (!) Bi Yaşar Nuri Öztürk mü doğrusunu biliyor ?!

(Gülerler adama...)

Nesi alim la bunların. Çöl bedevisi işte.
Bu arada menzile toz kondurmayanlar dikkat etsin. Gulencilere ne olduğunu gördük. Yukardakiler kandirildik der yırtar okka altına siz gidersiniz.

O kadar alim, veli, Allah dostu yanlış biliyor (!) Bi Yaşar Nuri Öztürk mü doğrusunu biliyor ?!

(Gülerler adama...)
Ooooo
Ne iddialı, caf caflı laflar
Allah dostu veli kullar,
Vay vay
Allah dostuymuş
Allahtan onaylı getirsin belgesini görelim
O zaman Allah dostu olduğunu kabul ederim
Ya Allah dostuyum deyip kandırılıyorsak?
:) :) :)

Ben tanri olsam bu makakları dost tutmam.

Ooooo

Ne iddialı, caf caflı laflar

Allah dostu veli kullar,

Vay vay

Allah dostuymuş

Allahtan onaylı getirsin belgesini görelim

O zaman Allah dostu olduğunu kabul ederim

Ya Allah dostuyum deyip kandırılıyorsak?

:) :) :)

Allah ıslah etsin, başka birşey demiyorum...

Allah ne ıslah edecek. Ben de veliyim. Seyidim. Hazretim. Neyim eksik olm benim? Tikim de var.

Belgesini göstermeyen, Allah dostuyum demesin
Kötü konuşurum valla,
yalanınıza Allah'ı alet etmeyiniz, yeter gayri

Son düzenleme:
İnsan önce saygı nedir onu öğrenmeli bence.Seviye olmazsa mevzu un gideceği yer belli.Ha maksat sadece çamur at izi kalsın sa mesele yok.

Seyda dediği içine cin kaçmış kadın değildir umarım.

Od un anlamı ot mu çok uyumlu beynini acayip yıkamışlar sizin gavs dediğiniz adam yani bütün bilgileri yutmuş bilgin kişilere deniliyor baş ağrıısı olunca aspirin alıyor iki satır bilim konuşmaz adam bakışlarıyla etkilemiş bunu Allah ile bir tutuyorlar gene bir konuşması var bunların gavsın çocuklarına ailesine köpek olun köle olun diyor Rabıta bu din değil

Od un anlamı ot mu çok uyumlu beynini acayip yıkamışlar sizin gavs dediğiniz adam yani bütün bilgileri yutmuş bilgin kişilere deniliyor baş ağrıısı olunca aspirin alıyor iki satır bilim konuşmaz adam bakışlarıyla etkilemiş bunu Allah ile bir tutuyorlar gene bir konuşması var bunların gavsın çocuklarına ailesine köpek olun köle olun diyor Rabıta bu din değil
Yabani sen bu işi çözmüşün
Helal olsun sana

Son düzenleme:
Geri