MSN'nin kapanış tarihi belli oldu

E
  • Kullanıcı Elif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Microsoft'un 13 yıllık geçmişi olan anlık mesajlaşma uygulaması Windows Live Messenger'ın kapanış tarihi belli oldu.

Microsoft Live Messenger üzerinden yapılan duyuruya göre, 8 Nisan 2013'ten itibaren Windows Live Messenger kapatılacak ve 300 milyon kullanıcı yine kendi hotmail hesaplarından Skype 6.0 ile oturum açabilecek.

Yeni hesap açacak kullanıcılar sadece "@outlook.com" üzerinden hesap alabilecek. Dosya alışverişi, anlık mesajlaşma, görüntülü konuşma gibi iletişim hizmetlerini içinde barındıran Skype üzerinden, istenildiğinde belli bir ücret karşılığında telefon görüşmeleri yapılabiliyor.

Kullanıcılar ayrıca Skype'i üzerinden Facebook hesaplarına da bağlanabiliyor. Skype, Türkiye'de çok fazla kullanılmayan, fakat dünya çapında milyonlarca kişinin kullandığı, rakiplerine fark atacak hızlılık ve özellikleri bulunan bir anlık mesajlaşma programı olarak biliniyor. Microsoft'un Skype'i Mayıs 2011'de 8.5 milyar dolara satın aldığı belirtilmişti.

Daha iyi oldu sanki :p

Ben hala geçmedim
blink.gif

skypedan giriş yapıyorum zaten format attıktan sonra pcye msn indirmeyi kabul etmemişti daha zevkli daha güzel buldum açıkcası çok şık duruyor hiç kasmıyor filan zaten skype kullananlar bilir :) aynı düzen aynı görüntü tek fark sadece msndeki kişileriniz var :)

arkadaş skype yükledi alışıyım diye ,2 gün duramadı silip msn yükledi :D msn çok daha rahat diyodu bide,en iyisi bir an önce yükleyip kullanmaya başlamak,alışmak lazım :(

biriside bana win8'de skype'yi uygulama penceresinde değilde masaüstünde açmanın yolunu göstersin sevaptır :(

Ben ilk duyuru yapıldığında yüklemiştim, soğuk geldi. Hala da öyle.
Bir kere renkleri soğuk mavi, açık mavi.
Soğuk bir renktir mavi..

Çok mavili cümlelerim oldu ama Skype diyince aklıma mavi geliyor ne yapayım :kiki:

arkadaş skype yükledi alışıyım diye ,2 gün duramadı silip msn yükledi :D msn çok daha rahat diyodu bide,en iyisi bir an önce yükleyip kullanmaya başlamak,alışmak lazım :(

msn 6.0 da böyleydi zamanında skype daha yeni olduğundan görüntüsü bıraz tuaf zamanla oda düzelir 2008 deki skype ile çok farkı var bunun :)

ben hiç istemiyorum ne yalan söylim :(

bende hiç istemiyorum ama alışırmaya çalışıyorum artık kendimi ikincisi mail adresi ile bile girilsede zor oluyor oraya gir buraya gir şeklinde olunca o yüzden skype adresi aldım şimdiden listemi yavaş yavaş oraya geçirmeye başlayacağım çoğu arkadaşlar skype almadı o yüzden en sona bekliyorum :D

Manga bende hazır dı yeni pc aldıgımda :D

CastieL bide msn de ki arkadaşların açık olsan bile seni göremiyo ama sen görüyosun işin tuhaf yönü,biz çok zorluk çektik arkadaş yükleyince ,o yazıyo ama ben göremiyorum düşünsene bi :D gerçekten geçmeyen çok kişi var hala.

yokyok zamanla alışırsın ben skype den gıcıkkapıyordum bir sohbet odasında djken üyeleri yayın sırasında almak için kullanıyordum sesli sohbet daha iyi oldugu için daha sonrasında sildim yıllar önce şimdi yüklerken bende ön yargılı oldum açıkcası sevmedigim için ama zamanla alışınca aradaki farkı göreceksindir :)

yadırganıcak bişey olmadı gayet iyi bence:)

Geri