Hiçbir bağımlılığın yoktu tertemizdin. Tek kötü alışkanlığın bendim seviyor gibi yapıp kafa bulduğun…
Bana ucu kin kokan beddualar et hadi…
İlk “Amin!” diyen ben olurum;
Belki tutar da; Allah’ımdan bulurum seni…
İnsanın kendi kendine çay ısmarlamasıdır yalnızlık.
Antika olmasa da değerliydi kalbim; kırmamalıydın!
Benden sonra kimi aşk bildiysen lütfen O’na sıkı tutun; gözümden beraber düşün yalnızca senin paramparça olmana dayanamam.
Seviyorsanız gidin… Evet sadece bu kadar. Saçını çekmeyi ya da konuşmayı denemeyin sadece gidin. Çünkü gidenler hep en değerli oluyor.
Ben sağır olana dek kimseye aşık olma.
Adresi belirsiz bir “Seni seviyorum.” çıkar ağzından;
Rüzgarlar kulağıma çalar üstüme alınırım;
Aldanırım…
Dünden razıymışsın meğer beni umursamamaya öğrenmiş oldum. Oysa ben “Benim için üzülme.” derken; sadece radyoda çalan şarkı sözleriya eşlik ediyordum.
Merak ediyorum; gittin de eline ne geçti sanki kimin elleri?
Senin bu yaptığına yolsuzluk denir! İnsan bir yolunu bulup dönmez mi?
Hiç güleceğim yok aslında; ama bekliyorum.
Hadi habersizce yapılan bir şaka ol ve kalbime in.
İki elin yakamda olsun; beni işe uğurlarken gömleğimi düzeltmek için…
20 yıllık bir birlikteliğimiz var. Ne zaman başım sıkışsa soluğu O'nda alırım. Hayatımdaki her şeyi yine O'na borçluyum. O'na karşı hiçbir sorumluluğumu yerine getiremesem de O'nu hep yanımda hissederim. Allah Azze ve Celle…
“Çok baba adamsın!” diyor görenler ayrılıktan sonra dimdik duruşuma. Fakat neye yarar ki bu senin çocuklarına babalık yapamayacak olduktan sonra?
Bana ucu kin kokan beddualar et hadi…
İlk “Amin!” diyen ben olurum;
Belki tutar da; Allah’ımdan bulurum seni…
İnsanın kendi kendine çay ısmarlamasıdır yalnızlık.
Antika olmasa da değerliydi kalbim; kırmamalıydın!
Benden sonra kimi aşk bildiysen lütfen O’na sıkı tutun; gözümden beraber düşün yalnızca senin paramparça olmana dayanamam.
Seviyorsanız gidin… Evet sadece bu kadar. Saçını çekmeyi ya da konuşmayı denemeyin sadece gidin. Çünkü gidenler hep en değerli oluyor.
Ben sağır olana dek kimseye aşık olma.
Adresi belirsiz bir “Seni seviyorum.” çıkar ağzından;
Rüzgarlar kulağıma çalar üstüme alınırım;
Aldanırım…
Dünden razıymışsın meğer beni umursamamaya öğrenmiş oldum. Oysa ben “Benim için üzülme.” derken; sadece radyoda çalan şarkı sözleriya eşlik ediyordum.
Merak ediyorum; gittin de eline ne geçti sanki kimin elleri?
Senin bu yaptığına yolsuzluk denir! İnsan bir yolunu bulup dönmez mi?
Hiç güleceğim yok aslında; ama bekliyorum.
Hadi habersizce yapılan bir şaka ol ve kalbime in.
İki elin yakamda olsun; beni işe uğurlarken gömleğimi düzeltmek için…
20 yıllık bir birlikteliğimiz var. Ne zaman başım sıkışsa soluğu O'nda alırım. Hayatımdaki her şeyi yine O'na borçluyum. O'na karşı hiçbir sorumluluğumu yerine getiremesem de O'nu hep yanımda hissederim. Allah Azze ve Celle…
“Çok baba adamsın!” diyor görenler ayrılıktan sonra dimdik duruşuma. Fakat neye yarar ki bu senin çocuklarına babalık yapamayacak olduktan sonra?