Msn Kullanmaya Nasıl Devam Edebilirim - Msn Kullanmaya Devam Etme Programı

• Kullanıcı Alaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 1943 gün önce görüldü
Merhaba arkadaşlar..
Şu skype illetinden kurtulma imkanım varsa bana msn için yardımcı olur musunuz?
Skypeden nefret ettiğim için kullanmayı bile sevmiyorum,lazım olmasa kullanmayacağım..
Msn'ye çevriliyormuş arkadaşlarımın geneli öyle kullanıyormuş vs vs.
Yardımlarınızı bekliyorum.​

msn artık kullanılmıyor direk skype yüklemeniz gerek diye uyarı veriyor zaten.

hesap için diyorsan farklı bir eposta adresi ile hesap aç diye bi şey vardı skypeın ana sayfasında oraya girip eski msn adresinle giriş yapabiliyosun

bu tür programlarda güven kelimesini unutun .. ayrıca msn devrı kapanınca msn'ın altyapısıda kapandı tamamen skypeoldu kısılerı yenıden eklemenız gerekıyor ..

msn tamamen kapanmadı çinde hala msn kullanılıyor belki portla felan bişiler yapan proğramlar vardır google amcaya sormak lazım

ebuddy dende girebilirsin web tabanlı ama işe yarar .

bu tür programlarda güven kelimesini unutun .. ayrıca msn devrı kapanınca msn'ın altyapısıda kapandı tamamen skypeoldu kısılerı yenıden eklemenız gerekıyor ..

dostum güvenlik kısmını bilemiycem dünyanın sırları yok sonucta bilgisayarımda o yüzden msn kapandığından beri sorunsuz kullanıyorum. kişileri yeniden eklemek gerekmiyor. altyapı 2014 marta kadartta kapatılacak. yani bu program 2014 marta kadar sorunsuz calıscak.

dostum güvenlik kısmını bilemiycem dünyanın sırları yok sonucta bilgisayarımda o yüzden msn kapandığından beri sorunsuz kullanıyorum. kişileri yeniden eklemek gerekmiyor. altyapı 2014 marta kadartta kapatılacak. yani bu program 2014 marta kadar sorunsuz calıscak.

pardon ben gerızekalıyım ole lafa gırmısım kusura bakmayın aydınlatıcı bılgı ıcın tesekkur ederım ..

Skype ilk başlarda zor görünüyor ama kullandıkça alışırız sanırım. :)

Geri