MrNobody

Konu sahibi son olarak 2989 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bay hiç kimse:p MrNobody
Sevgili Bora: )
Bir çok arkadaş taniyordur eminim onu eski forumdan. Ama benim kadar degil:p

Kendisi hem gıcık ama bi o kadar da eğlenceli biridir. Kesinlikle sohbet edilmesi gereken nam-i diğer "ortam insani" : )
Sabırlıdir, dinlemeyi sever, bilgisi olan konularda çok güzel sohbet eder,bilmediği şeyler hakkında yorum yapmayı sevmez. Düşüncelere saygılıdir ve değişime açık biridir: )
Alkol kültürü gelişmiş ve harika dostları olan biridir : )
Özgürlüğüne ve rahatına düşkün ama sevdiklerini kiramaz: p
Ayrıca kedileri çok seviyor aynı ben:)

Kendisini sever ve sayarim.

16.10.2014
Bora bora adasına gidicen mii?

13-07-2015 18:52
Tatil anlayisimiz çok farkliymis bir kez daha gördük :T:

Son cümle gibi sever sayarım Bora abiyi
Eski forumdan tanıyorum bende uzun uzun sohbet etmişliğimiz yoktur ama uzun zamandır takibim altında çokta takılmaz ki buralarda sessizdir.
Sevecende bir yüzü vardır cana yakındır
Daha uzun Sohbetlere umarım :cici:
MrNobody

Yıllardır tanışırız kendisiyle. Duruşu ve beyefendiliğiyle her zaman örnektir benim için. Hiçbir zaman herhangi bir kimseyi küçümsediğini, yargıladığını görmedim. Bu forumda birine abi diyecek olsaydım eğer, bu kişi sen olurdun. Abi diyorum diye kendini yaşlı hissetmezsin umarım : ) ama bu söylemim sadece yaş değil duruşunla da alakalı. Dilerim bir gün kendisiyle yüzyüze sohbet etme fırsatı bulurum.

Kedicilerden saygı değer Bora abi :p
Son derece saygısılı biridir :)

Forum oyunlarinda denk geliyorum kendisine :) Kisisel tanismiyoruz lakin mantikli ve guzel yorumlari var begeniyorum. Hersey gonlunce olsun.

Aradan ne kadar zaman geçerse geçsin bir selamınıza aynı sevgiyi gösteren şeker gibi insanlar vardır ya Bora abi onların tarikat lideri gibi bir şeydir. Sohbeti hoş varlığı elzemdir.

Bir arkadaş önerisi ile izlediğim karmakarışık filmin adı.

Ayrıca gözlemlediğim kadarı ile duruşu ve çizgisini takdir ettiğim eski tanıdık üyelerdendir. Sanırım bir sohbetimiz de olmuştu. Yineleyelim diyorum ben.

Bora Ağabey, kaç yıl oldu bilemeyeceğim ama o da eski tanıdığım forumculardan. MrNobody foruma onu da ben davet etmiştim. Foruma hep girer, okur okur çıkar, pek yazmaz. Çok iyi, babacan bir ağabeyimizdir. Facebook'tan iletilerine denk geldiğimde, şöyle durur bir okurum; ne yazmış diye. Sektörden ortak arkadaşlarımız da var. İyidir iyi. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri