Mr Robot

Konu sahibi son olarak 564 gün önce görüldü
mr-robotun-sezon-finali-haftaya-kaldi_130851296232710873.jpg

Biraz ilgimi çekti de acaba izlesem mi bilemedim güzel bir diziye benziyor aslında :tatlı:

Alacakaranlık son filmlerinde yere yumruk atıp kavgaı ayırmaya çalışan adam demi :d

Her bölümü,bir sonrakini merakla bekletiyor,güzel dizi.
Tavsiye ederim.

Çok övülen bir dizi fight clubtan, sokker punch' a lost'tan breaking bad'e kadar izler taşıyan ve göndermeler yapan hatta yönetmenin bile dizide arada rol aldığı ilginç bir yapım. Kesinlikle izlemelisiniz.

Kesinlikle izlenmesi gereken bir dizi kafa yoruyor izlerken ama keyif alıyorsunuz izlerken,eğer çok uçuk bir şey olmazsa efsaneler arasına girebilecek kalitede bir dizi ^^

Harika bir dizi spoiler vermek istediğim konu ama sustum:D

ben bunun 1. sezonunu indirmişim başlasam iyi olur aslında hem olumlu şeyler duyuyorum

Sistemi değiştirmenin yolunun insanların elleri altında olduğunu gösteren izlediğim en başarılı karanlık TV dizilerinden biri.

ben bu diziden bir şey anlamadım, güzel de değil de öyle arası bir şey. Sıkıcı bölümleri çok, sezon finalini beğenmedim. Bir kaç bölüm vaov dedirtti onların hatrına bitirdim sezonu.

ilk 3 bölümü heycanla izleyip sonrasında tırt gelmeye başlayan dizi. toplumla ilgili güzel dokundurmaları var ama "oha başka ne yapabilirler" dedirtmiyor. zaten çocuk çok hızlı konuşuyor alt yazıları takip etmek imkansız.

İlk birkaç bölüm acayip sarıp sürüklüyor "oha baba mükemmel dizi" diye etrafa ulak salmak istiyor insan ama "dur birkaç bölüm daha izleyeyim" dediğiniz an bakıyorsunuz zaten sümsük ve pısırık olan baş karakter gittikçe daha asosyal nerd ergen moduna geçiyor o ilk birkaç bölümdeki epik hava da kayboluyor hele ki son bölümler eziyet gibiydi sadece o ilk birkaç bölümün hatırına belki sonlarda bir patlama olur diye izledim ama, maalesef.

Hala başlayacağım tüm bölümleri indirmişim üstelik ama şu yorumlardan sonra başlayasımda hiç gelmiyor :p

İlk bölümleri heyecanlandırmıştı fakat bunun devamını izleyip zaman kaybedeceğinize Who am i / Ben kimim ? filmini tavsiye ederim.

makarov'un önerdiği filmi izlemek bu diziyi izlemekten daha mantıklı arkadaşlar, ben de öneriyorum.

1. bölümünü açıp 28. saniyesine falan geldiğimde aklıma direkt dexter gelmişti.

ilk bölümlerden sonrası tünelin ucu bombok bir yere çıkıyor tadı verdi. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi who am i izleyin, sonunda iki kere şaşırın. Açıp açıp izliyorum yeniden şaşırıyorum.

Geri