Mp3 indirebileceğim bir program arıyorum arıyorum bulamıyorum.

• Kullanıcı Serçe1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3330 gün önce görüldü
Spotify'den üyelik alırsan offline dinleyebiliyorsun. Parasıyla tabi. Korsan yol gösteremem benim günahım bana yeter :D

Ya bide şey var. Benim bu tel sony ya 19.1.1 le başlayan bi kod mudur numara mıdır nedir hep o çıkıyo bildirimler de yüklemeye hazır diye ne bu toprağam ya? /

O zaman tubidy ama onda da bir şey yok ya da ben bulamadim:/
Deezer iyidir ya oggy sağ olsun :D

Ya bide şey var. Benim bu tel sony ya 19.1.1 le başlayan bi kod mudur numara mıdır nedir hep o çıkıyo bildirimler de yüklemeye hazır diye ne bu toprağam ya? /
Telefonuna güncelleme gelmiş kötü bişey değil yükle :)

Bunu deniycem şimdi tişikkirlir

Şunları bi deniyim yavrum ona da bakcam :d

Sen naptın müdür? kjdslhf

İnternet paketim yok seni beklim adsfdhgsa :D
Sen bi dene hangisi oluyorsa söyle akşam wife si olan bi kafede gidem oturam çay içem o sıra indireyim asdsf :D

Ezel tel. için tubidy den indirebilirsin mp3.

Telefonuna güncelleme gelmiş kötü bişey değil yükle :)
Sorun da orada. Ben bunu yüklüyom yüklüyom ama hep o bildirim duruyo gitmiyo :s:
İnternet paketim yok seni beklim adsfdhgsa :D
Sen bi dene hangisi oluyorsa söyle akşam wife si olan bi kafede gidem oturam çay içem o sıra indireyim asdsf :D

Lethe nin dediğini indirdim ses kalitesi falan iyi gibi. Gerçi yoğunluktan pek kurcalayamadım. :D

Allah razı olsun. Cahil olmayanları sizin olsun jskgdhj

Sorun da orada. Ben bunu yüklüyom yüklüyom ama hep o bildirim duruyo gitmiyo :s:

update center'ı açıp güncelleme kısmına, sistem kısmına bak, albüm walkman gibi uygulamalara da güncelleme gelmiş olabilir, ne varsa yükle

ya da update center'ı devre dışı bırak ama bu sefer de güncelleme gelince haberin olmaz

update center'ı açıp güncelleme kısmına, sistem kısmına bak, albüm walkman gibi uygulamalara da güncelleme gelmiş olabilir, ne varsa yükle

ya da update center'ı devre dışı bırak ama bu sefer de güncelleme gelince haberin olmaz

Onları kendisi otomatik güncelliyor. Bunu da güncelliyorum telefon resetliyor geri açılınca yine güncelleme istiyor. :/

Onları kendisi otomatik güncelliyor. Bunu da güncelliyorum telefon resetliyor geri açılınca yine güncelleme istiyor. :/

orada hangi güncelleme geldiğinin kodu yazar demiştin ya 19.A.1 gibi bişey, onunla telefon hakkında kısmındaki derleme numarası aynı mı?

Bu arada bilgilendirme yapayım. Lethe nin önermiş olduğu Tubidy Mobi yi indirdim. Gayet basit kullanımı ses kalitesi de iyi. Çok fazla gereksiz şeylerle karşılaştırmıyor arama yapıldığında. Tavsiye ederim ben de ckdjhslkj

Geri