Mp3 indirebileceğim bir program arıyorum arıyorum bulamıyorum.

• Kullanıcı Serçe1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3329 gün önce görüldü
Bonibon du sanırım öyle bir program kullanıyordum ama açmıyor artık.
Bana kullanıp beğendiği, tavsiye edebileceği andıroikli telefonuma indirebileceğim bir mp3 indirme zımbırtısı önerebilecek olan cengaverler konuya bekleniyor. kjfdhk

Bonibon arada takılıyor tekrar kaldır yeniden kur.
Bende de oluyor.

Ben yaklaşık 10 yıldır Ares Lite kullanıyorum gerçi son 1-2 yıldır bakmadım ama çok iyidir :)

Youtubemp3 sitesinden istedigini indirebilirsin.

Korsana karşıyız, spotify deezer falan kullan xd

Youtueben istediğin şarkıyı mp3 olarak indirmen daha cazip /:

Spotify veya Deezer Kurup, Listeni Oradan Oluşturup Dinlemeni Tavsiye Ederim.
Hem Bu İki Yerde,
Çıkan Son Albümlerden, Çok çok Eski Albümlere Kadar Tüm Şarkıları Bulabilirsin.

Üstelik Kaliteleri de Orjinal Cd Tadında..

Ben de aynı dertten müzdariptim , kaç gündür konu açıp soracaktım unutuyordum sağ olsun Ezel erken davranmış :)
Bahsi geçen programları bi deneyelim bakalım işe yarayacak mı :)

Bal Porsuğu tavsiye ettiklerini indirdim beğendim tişikkirlir ama ben tilifonuma melodi yapmak istiyom djksfj
İnt bağlantım olduğu sürece dinleyebilirim buradan müzik ve mobilnet den ne kadar olur bilemedim. :/

tubidy.mobi var mobile mp3 indirmek için. Ben çok indirmiştim.

Bal Porsuğu tavsiye ettiklerini indirdim beğendim tişikkirlir ama ben tilifonuma melodi yapmak istiyom djksfj
İnt bağlantım olduğu sürece dinleyebilirim buradan müzik ve mobilnet den ne kadar olur bilemedim. :/
Zedgeye bak o zaman melodi için.
Genel mp3 bulma yöntemi youtube kaynaklı oluyor tubemate kuruyorsun ses dosyasını indir diyorsun iniyor.

Zedgeye bak o zaman melodi için.
Genel mp3 bulma yöntemi youtube kaynaklı oluyor tubemate kuruyorsun ses dosyasını indir diyorsun iniyor.

Bunda sadece melodi mi var ki? Ya ben normal mp3 indireyim sadece dinlemek için. Onlayın dinleyemem :d

Spotify'den üyelik alırsan offline dinleyebiliyorsun. Parasıyla tabi. Korsan yol gösteremem benim günahım bana yeter :D

tubidy.mobi var mobile mp3 indirmek için. Ben çok indirmiştim.
Bunu deniycem şimdi tişikkirlir

best music var bide oda iyi Ezeliskom :srl:
Şunları bi deniyim yavrum ona da bakcam :d

Ben de aynı dertten müzdariptim , kaç gündür konu açıp soracaktım unutuyordum sağ olsun Ezel erken davranmış :)
Bahsi geçen programları bi deneyelim bakalım işe yarayacak mı :)

Sen naptın müdür? kjdslhf

Geri