Mozilla hatası

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 887 gün önce görüldü
Mozilla hata veriyor - firefox hata veriyor - mozilla firefox - internete giremiyorum - oyunlar açılmıyor - flash player yüklenmiyor - flash player hata veriyor - facebook oyun isteği

Adszed8a5.png

Merhaba arkadaşlar,
gördüğünüz gibi bu hatayı veriyor arada özellikle pietà oyun isteği yolladığında bende kabul ettiğimde çıkıyor :D
bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

Ya bende mozilladan giriş yapamıyorum girilmemiş sayıyor sırf bu yüzden crome kullanıyorum şu anda çok rahatsız edici :(

Sırf senin oyun isteklerini kabul edebilmek için actım konuyu :D

Yaprak bana oyun istediği de yollamadı benimki neyden oldu acep :D

mozilla için flashblock eklentisini bul kur kardeşim. sorunun çözülür.

çerezleri yedekleyip, eklentileri de silip baştan kurmayı denedin mi?

Denemedim onuda denerim artık iftardan sonra, şimdi çıkmam lazım ama aynı sorun KaraBiber'de de varmış o denesin ben yokken :D

mozilla son zamanlarda saçmaladı biraz ben de bi konu aççaktım. misal forumda sayfa yeniliyorum 2-3sn hiç tepki vermiyor. yukardaki hatadan da alıyorum.

devam ederse çare google chrome.

mozilla son zamanlarda saçmaladı biraz ben de bi konu aççaktım. misal forumda sayfa yeniliyorum 2-3sn hiç tepki vermiyor. yukardaki hatadan da alıyorum.

devam ederse çare google chrome.

Aynısı bende de oluyor tarayıcı mı degistirelim diyosun ? :D

o takılma olayı chrome'da da oluyor yalnız :p

ekran komple donuyor. sanırım o problem tarayıcı ile ilgili değil.

iFt devam ederse deiştirelim bir anda kopamıyorum da o kadar eklenti var :/

bende malesef kopamıyorum google chrome tuhaf geliyor

Mozilla 'da foruma her kapattığında yeniden şifre ve nick girme gibi bir durumla karşılaşan arkadaşlar

Giriş yapın normal bir şekilde sonra çıkış verin ve altta resimde gördüğünüz mouse( sağ click) e tıklayın mavi ile işaretli Tazele yazısına tıklayın daha sonra yeniden giriş yapın ve parolayı hatırla deyin sorununuz çözülür.

X2W78O.png

Ayrıca sisteminizde güncel olup olmayan bir şeyi görmek için

ea3e4ff932d9fba5ecfd6a6f455aed79.png

Bu uygulamayı kullanın ben chrome 'un gereksiz ram harcamalarından bıkıp Mozilla'ya geçtiğimde sizin yaşadığınız bu sorunları yaşıyordum fakat bu dediklerimi yaparsanız mis gibi kullanılırsını Mozillayı

Geri