Bu adam geçmişte onca başarı yakaladığında bu kadar sevinç garibanlığına düşmemişti.hey gidi koca mourinho ne hallere düştün!!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Son dakika golüne karşılık verdiği bir sevinç ifadesi yoksa karşı takımın kim olduğunun bir önemi yok bence.Benim de komigime gitti.
Sipeşıl van dediğiniz adam hamsisiporu son dakka yendik diye takla atar mı la
Çok iyi bir isim olduğu için rakipler bu tarz şeyleri bahane ediyorlar. O gole sevinmeyecek hiç kimse yok, ister takla atar ister havalara zıplayıp yerde yuvarlanır.Bunu da mizah malzemesi yapmazsınız be kardeşim.;d Adam ne güzel sevinmiş. Tertemiz.;d
Yahu bu vatandaş için Sergen Yalçın çok güzel bir yorum yapmıştı
Daha iyi bir seçenek olsa sen zaten buraya gelmezdin ki gibi bir şey demişti
Başka bir şey demeye gerek yok
genel manada futbolun durumu aslında"Hocam senin elinde daha iyi bir seçenek olsaydı buraya gelmezdin zaten.
Milan falan mı istedi mesela oraya gitmedin de buraya geldin diye ben sorarım.
'Buraya gelmezdim' cümlesi beni rahatsız etti. Fenerbahçelileri de rahatsız etmiştir.
Geldiğin yer dünyanın en güzel şehirlerinden bir tanesi, İstanbul'a geliyorsun.
Haksız mıyım bilmiyorum. Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birine geliyorsun. Milyonlarca taraftarı olan bir kulübe geliyorsun.
Bunun yanında milyon milyon eurolar alıyorsun. İstanbul'un en güzel otelinde kalıyorsun...
Zahmet olmuş demek ki buraya gelmiş. Kusura bakma diyelim o zaman hocaya"