Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Allah tamamını erdirsin,utandırmasın..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aboww D::Kaliteli futboldan anlayan bir teknik direktör ayrıca defalarca yazmıştım ve tekrar edeyim; bizi futbol dünyası iyi tanır!!!
Napcaz yine şampiyonKıskanmalar başlamış.
daha gelecek santrforu duyunca napacaksınız merak ediyorum. ;)
Fenerin şampiyon olma olasılığı benim bu sene sevgili yapmam olasılığından daha düşükKıskanmalar başlamış.
daha gelecek santrforu duyunca napacaksınız merak ediyorum. ;)
Erkekleri cinsel obje haline getirici itemlerle hitap etmezsen sevinirim... jdjfjnfSen ilahi aşk Peşinden koşa dur elalem at gibi erkekleri götürüyor
Ne demek bu şimdi cinselliği nasıl bağladın!seni bu sene fenerde kurtarmaz angişşErkekleri cinsel obje haline getirici itemlerle hitap etmezsen sevinirim... jdjfjnf
Takıldım ya at gibi erkek demişsin yaaa...Ne demek bu şimdi cinselliği nasıl bağladın!seni bu sene fenerde kurtarmaz angişş
Hakemleri de yazmışlardır ;dEkli dosyayı görüntüle 98824
mou'nun elli defa okuduğu kağıttaki notlar:
türkiye'nin en büyüğü fenerbahçe
türkiye'nin beş yıldızlı tek kulübü fenerbahçe
galatasaray değil fenerbahçe
fatih terim'i unut ali koç ali koç ali koç 777
Vizyon yok vizyon. Vizyon kazanılmaz, doğuştan gelir. Hiç bir zaman rakibimiz olamayacaklar ;dülkemize gelen en kariyerli teknik direktörlere şu organizasyonu yapıyorsunuz. ben utandım. sergen'in imza töreni, icardi'nin imza töreni bile şuna on basar. ikinci ligden bir takımın imza töreni gibi.
Hemen nüfus dairesine gidiyorum ;dHafif yaşlı, olgun erkeklere artık düştüğümü söylemiş miydim...