Mourinho, Dzeko'yu yedek forvet olarak tutmayı planlıyor iddiası

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Fenerbahçe formasıyla geçtiğimiz sezonu 24 golle tamamlayan Edin Dzeko için ayrılık çanları çalıyor.

Jose Mourinho'nun kadroda düşünmediği isimlerin başında gelen Edin Dzeko, kendisine gelen teklifleri geri çevirmeye başladı. Tecrübeli golcünün gelecek sezonda da sarı-lacivertli formayı giymek istediği belirtildi. Edin'e Al-Hilal'den ve Hajduk Split'ten teklifler vardı.

38 yaşındaki tecrübeli golcünün 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak

Forvet olarak kimi transfer ederlerse etsinler Dzeko'nun yeri ayrı olacaktır.

Dzeko olmadan bu sezonu hiç düşünemiyorum, dilerim sorun etmez ve kalır.:(

Üst düzeyde takımlarda oynamış kariyerli bir oyuncu ama morinho gibi bir hocanın da daha faal yırtıcı oyuncu istemesi gayet normal

Süper Lig takımlarındaki oyunculara bakınca Dzeko bu lige fazla bile ancak Mourinho da sonuçta ne yaptığını bilen birisi olunca bekleyip göreceğiz.

Ya işte yeni gelen hoca tribi. Göya kimsenin beklemediği hareketler yapıp ilgi toplayacak. İsmail Kartal da yapmadı mı ilk 8 hafta her gün başka bir kadro ile sahaya çıkmalar falan.. herkes ilgiyle izledi. Bi bildiği var sandı. Oysa hiç bi bk bildiği yoktu. Bu morinyo işi de böyle olacak

Ya işte yeni gelen hoca tribi. Göya kimsenin beklemediği hareketler yapıp ilgi toplayacak. İsmail Kartal da yapmadı mı ilk 8 hafta her gün başka bir kadro ile sahaya çıkmalar falan.. herkes ilgiyle izledi. Bi bildiği var sandı. Oysa hiç bi bk bildiği yoktu. Bu morinyo işi de böyle olacak
Süper Lig takımları için ikisi de çok fazla ve bu sezon farklı bir çıkış yakalayacağımızdan eminim. Dzeko da bu durumu sorun etmezse güzel bir ekip kurulabilir.

Süper Lig takımları için ikisi de çok fazla ve bu sezon farklı bir çıkış yakalayacağımızdan eminim. Dzeko da bu durumu sorun etmezse güzel bir ekip kurulabilir.
Ben durmam bu şartlarda cekonun yerinde olsam.

Ben durmam bu şartlarda cekonun yerinde olsam.
Fenerbahçe'de rahatı yerinde ve para kaygısı da olmadığı için gelen forvetin kim olacağına göre kalabilir diye düşünüyorum. Sonuçta onun da yükü hafifleyecek hatta bazı maçlara hiç çıkmazsa doğrudan zor maçlara da hazırlanabilir.

Fotomaç ve türevi kaynaklara itibar edip canınızı sıkmayın. Bir taraflarından uydurmuşlardır.

gayet de mantıklı olur, kariyerleri bir forvet getirebilirlerse önüne 70 den son at içeri çok da güzel iş yapar.

Geri