Motosiklet kullanamayan erkek

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Adrenalin sevdalisi asi motosikletçiler
siyah giyen metalciler gibi oldu ljks

Pinin gensler

Parası yoktur belki. Bir motor olmuş 20bin lira

Korkaklıkla bir ilgisi yok ki. Öyle adamlar var ki uçağa binemez ama karada ciğer söker. Bir arkadaşımız var mesela, iyi bir motosiklet kullanıcısı ama abartısız hayatımda gördüğüm en korkak herif. Motosiklet heyecan işi. Cesaret için motosiklet kullanımı kerteriz alınamaz. Bahriyeli subay arkadaşım var, herif yüzme bilmiyor ya. Trabzonlu hemde. Meşhur bir muhabbetimiz var hatta. Nasıl Rizelisin ki çay bahçen yok diyor. Ulan oğlum hem Trabzonlu hem denizci asker olup yüzme bilmemekten iyidir diyorum konu kapanıyor. İyi bir asker ama. Öyle öyle, bu tip şeyler ölçü değil.

Ya insanlar herbiseyi yapmak zorunda degil, senin aldigin zevki baskasi almak zorunda da degil. Onu yapamayan, bunu edemeyen... pff sevmedim bu basliklari.

beyinini kullanamayan kadar rahatsiz etmez

Kullanmıyorum korkağım.

Ben de kullanamıyorum. Korkuyorum çünkü.
Aleverezle jullisjdhf e bakın. Güya bana laf sokuyor ezikler:e4:

kendine erkek demesin bi zahmet.

Akılı adamdır.
Kızlara hava atmak için, motor binmeyi bi haltmış gibi göstermeye çalışan saftiriklerin gazına gelmiyordur.
Arabasında klimasıyla da keyfi yaz kış yerindedir.

Hayatım boyunca motosiklet kullanmak aklıma gelmediğinden olabilir. Mesele korkup korkmamak olmadı hiç. Sadece hiçbir zaman hevesim olmadı. İlgi meselesi sonuçta. Mesela iş makinesi derseniz paletli ekskavatörden loadere, portal vinçten forklifte kadar kullanabilirim. Bazılarını çok iyi, bazılarını vasat. Ama motosiklet filan ne bileyim .s İlgi meselesi işte.

benim de kazandığım para memleketimde 6 ile çarpılıyor olsa ben de motosiklet kullanan erkek olurum. ama eşte biz daha patlıcan alamıyok oğlum 15 lera oldu lüküs diye satılmiyi artıh.

Motorsiklet kullanamayan adam tabiri
Ve bunun yadırgandığını ilk defa şuan görüyorum ;d

Adamlığın kurallarındanmış meğersem
Hayret :O

Kaporta kendin olduğun için kullanmayı bilmiyor olmak çok sorun teşkil etmez.

Geri