motorsikletten inip kaskı çıkarttıktan sonra saçları şöyle bir atmak

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
bu mesaji unutmamak icin;;;;
aksama yazacagim kendi arastirdiklarimdan sac konusunda. hem sen sanki kel degildin. yani sac koklerin duruyor gibiydi gordugum fotografta (kel de olsan o sac koku gorunuyordu), yoksa yanlis mi hatirliyorum :emoji_grimacing:

zidane kafasına sahibim
biraz daha kel hali

1749727806442.jpeg

hacı saç ekimi yaptım çok yakışıklı oldum tavsiye ederim
ehliyet yenilemem lazım sağlık raporu için az önce aile hekimine gittim
kbb ve dahiliye sevk görünüyo istersen devlet hastanesine sevk ederim bu senin için yorucu olur sen özele git hallet dedi
adam gözlerime bakıp ne kadar üşengeç bıkkın yorgun argın olduğumu anladı devletle uğraştırmadı beni
saç ekimi de bi elli sene sonra olur her halde
rahmetli abim böyle durumlar için düşüncesi bile yoruyo derdi

kasktan o saçı havalı havalı çıkartabiliyorsa helal olsun :alkış:
biz balaklava tak , kaskı tak , eldiveni tak ceket giy pantolon giy derken o kaskı çıkartana kadar bir dünya şey çıkartıyoruz önce havası mı kalıyor
instada gördüğünüz taytlı croplu ablalar öyle çıkartıyorlar çok seksi orası ayrı aefljosşlıefk

her gün yaptığım rutinim ya mükemmel saçlarımi bi sağa bi sola savurmadan yapamıyorum

bu mesaji unutmamak icin;;;;
aksama yazacagim kendi arastirdiklarimdan sac konusunda. hem sen sanki kel degildin. yani sac koklerin duruyor gibiydi gordugum fotografta (kel de olsan o sac koku gorunuyordu), yoksa yanlis mi hatirliyorum :emoji_grimacing:
sizin oralarda 6 ay gece 6 ay gündüz galiba yazmadığına göre hala akşam olmamış :d

Chopper motorsa okey , ölürüm...
Ama racing motor conconuysa , kafada disi seytan kaski varsa cikarip ne sallarsa sallasin bi anlami olmaz.

Chopper motorsa okey , ölürüm...
Ama racing motor conconuysa , kafada disi seytan kaski varsa cikarip ne sallarsa sallasin bi anlami olmaz.

Old school olanlar değil mi ? gidonu uzun.
Racing olanlar çok rahatsız gibi geliyor bana.

Saç ektirip alayım bir chopper bir de ince bıyık bırakırım öff

Geri