Motorola

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Motorola: Çok sevmiş ama kavuşamamış bir erkeğin, cinnet geçirip edebileceği türden bir beddua şekli.

oyle adamin <censored> ben. ölümüne asilirken aşk tanricasi, pas vermeyince motorola? yegenimz, biz eskiden sevdigimizle bulusmak icin ayın dolunay halini beklerdik. sevdigim kiz gelmeye firsatim var mesaji vermek icin kirmizi yelek giyerdi, gelemiyosa ineklere sert bagirirdi. hey gidi. biz boyle zamanlardan gectik. siz en fazla face sifresi giriyosunuz lan zındıklar. biraz efendi olun.

konu hortlatiyim dedim gece gece sinirlendim simdi.

Aska sıfır ask gibi konu acmış :)

Bizim metın yazarından basarılı :)

Komikli şakalı mevzuyu anladığımda, inanmak istemedim. Ne kadar da "kadının kocası yatmış, kendisi de tekne" tarzında ve eşsizliğinde bir mizah anlayışı. Neyse ki ihtiyarın yorumunu gördüm de, biraz gülümsedim.

Neyse efenim, bunları geçecek olursak kendileri bir telefon markası idi aynı zamanda.

Ilk yesil telefonum. Her actigimda veya kapadigimda, adam sesiyle 'Motorola' diye bir melodi baslardi.

İlk telefonum Motorola C117 modeliydi, yetmiyordu Nar paketleri, çıt çıt tuş sesleri, şap şap aa pardon şap şap yok o zamanlar daha.

Yaş 13-14 filan kim verir de şap şap? Bizim zamanımızda mektuplaşma vardı yok öyle şeyler... :T:​

Kapakli modeli vardı bende çok güzeldi çok yine kullanma şansım olsa kullanırdım. Gerçi yeni çıkan modelleri gördüm hafif bi içim gider gibi oldu da bakalim

Bir Motorola V300'üm vardı. Çok şık duruyordu. Bozulduğunda bile atmaya kıyamamıştım.

bir tane motorola telefon kullanmıştım, böyle incecik, kapaklı, ateş gibiydi kamerası, oldukça şık bir kasaya sahipti. üf be. olsa yine kullanırım, uzun süre kullanamadan bozmuştum :sırıt:
telefonun keensi. motorola v3i miydi neydi, süperdi ya.
139189081-88642278-1528294863.jpg

Bunu hatırlıyorum. Pahalı bulduğum için diğerini seçmiştim.

Motor ola sin mi?
Motorola.
Motor olá çika.

Bana fazla geliyor bazi seyler.

İnsanı katil edecek derecede telefonlar üreten marka idi.
Canım nokia.

Geri