Motorola Xoom Özellikleri

Konu sahibi son olarak 2620 gün önce görüldü
Motorola Xoom Özellikleri

http://www.internetyardim.com/motorola-xoom-ozellikleri/#

Android’li mobil cihazlarıyla birlikte değişim içerisine giren ve akıllı cep telefonu pazarında oldukça iddialı bir hal almayı başaran Motorola geliştirmiş olduğu Xoom tableti Amerika Birleşik Devletleri ve Almanya’nın ardından büyük bir reklam kampanyasıyla ilk kez Türkiye’de Türk Telekom aracılığıyla satışa sunulmuştu. Cihazın ÖZellikleri aşağıdadır
Teknik Özellikler
• Android OS 3.0 Gingerbread işletim sistemi,
• 10.1 inç genişliğinde ve 1280 x 800 piksel çözünürlüğünde kapasitif dokunmatik ekran,
• Nvidia’nın 1GHz’de çalışan çift çekirdekli Tegra 2 platformu,
• Çift çekirdekli 1GHz işlemci ve geniş istasyon seçeneği
• 1 Gigabayt kapasitesindeki RAM bellek,
• 32 Gigabayt kapasitesinde dâhili depolama alanı,
• 32 Gigabayt’a kadar arttırılabilir microSD kart desteği,
• 5.0 Megapiksel çözünürlüğündeki çift LED’li kamera,
• 720p video oynatma ve kayıt etme yeteneği,
• 2.0 Megapiksel çözünürlüğündeki ön kamera,
• 4G LTE’ye güncellenebilir 3G teknolojisi,
• 802.11n WiFi ile birlikte Bluetooth 2.1+ EDR + HID desteği,
• 3.5mm kulaklık girişi ile micro USB 2.0 portu,
• Adobe Flash desteği sunan ve 1080p video oynatabilme,
İşletim Sistemi ve Arayüzü
Google tarafından tablet bilgisayarlar için geliştirilen ve en başarılı mobil işletim sistemlerinden birisi olarak karşımıza çıkan 3.0 sürüm numaralı Gingerbread’ı içeren internet tableti bu sayede birçok işlemi kolaylık gerçekleştirebilmenizi mümkün kılıyor. Bu işletim sistemini kullanan ilk tablet olma özelliğini bünyesinde barındıran Motorola Xoom’un içerdiği Android 3.0 işletim sisteminin ara yüzü de tamamıyla internet tabletleri için özel olarak geliştirilmiş
Tasarım ve Taşınabilirlik
249.1 mm boya, 167.8 mm ene ve 12.9 mm kalınlığındaki bir tasarıma sahip olan internet tableti sadece 730 gram ağırlığındaki bir yapıya sahipken, günlük yaşantınızda kolayca kullanabilmenizi ve rahat bir şekilde çantanızda taşıyabilmenize imkan sunuyor. Tek renk seçeneğiyle birlikte satışa sunulan Motorola Xoom arka yüzeyinde siyah ve gri renk olmak üzere iki farklı rengi barındırırken, ön yüzündeki çerçevesinde ise sadece Siyah rengi bulunduruyor.

Geri