Motorola Spyder (Droid RAZR)

Konu sahibi son olarak 2618 gün önce görüldü
Motorola Spyder (Droid RAZR) Cep Telefonu :
Motorola’nın çıkarttığı yeni ürün piyasaya sürülmeyi bekliyor .İşlemcisinin daha belirlenmediği Motorola Spyder (Droid Razr)Motorola’nın droid bionic’den sonra çıkaracağı Android telefon olan Motorola spyder (Droid razr) ile ilgili bilgileri sizlere aktarmak istedim.Önde kamera olması benim için her zaman bir artı olarak görüyorum ben telefonlarda kişilerle yüzyüzeymiş gibi bir hissiyat oluşturuyor.
Motorola Spyder;4.3 inçqHD 960 x 540 çözünürlükteki Super AMOLED ekranı, ön taraftaki HD kamerası, 1.2GHz çift çekirdekli işlemcisi, Gorilla Glass ekranı ve 1GB RAM‘i ile beklentileri fazlasıyla karşılayacak gibi görünüyor.
Motorola XOOM 2 tabletin ardından ortaya çıkan Droid RAZR yani Motorola Spyder‘a ait görüntüler aslında kullanıcıları biraz heyecanlandırdı. Piyasada daha fazla kaliteli Android telefon görmek insanlarda; Android’e olan ilgiyi artırıyor aslında.
Motorola Spyder (Droid RAZR) ile ilgili özelliklere bakacak olursak:
• Android 2.3 GingerBread işletim sistemi
• 1.2GHz çift çekirdekli işlemci
• 1GB RAM
• 4.3 inçqHD 960×540 çözünürlükte Super AMOLED ekran
• 8 megapiksel 1080p HD video kaydı yapabilen çift LED Flaşlı arka kamera, HD ön kamera
• Kevlar gövde ve Gorilla Glass ekran
• 4G LTE Desteği
• micro-USB ve micro-HDMI portları
Telefonun işlemcisi henüz belli değil fakat Qualcomm veya Exynos olacağı söyleniyor. Ayrıca, HD ön kamera ile artık VGA ön kameralara veda edeceğiz gibi görünüyor.
Telefonun işlemcisinin belli degil olması kafalarda nasıl bir işlemci gücüne sahip olacağı hakkında sorular meydana geliyor ama droid bionic’den daha iyi bir işlemciye sahip olacağı düşüncesindeyim.
Android telefonlar arasında iyi bir yer edineceğini düşündüğüm telefonlardan bir tanesi olabilir ama işlemcisinin henüz belli olmamasından dolayı net bir şey söylemek şimdilik zor bu konuda daha ayrıntılı ve net bir bilgi için işlemcisinin net olarak belirlendiğinde ayrıntılı bilgilerle daha net konuşulabilir.

Geri