Haber Motorine Ne Kadar İndirim Geldi? 25 Nisan 2026 Akaryakıt Fiyatları Ne Kadar?

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
B6U0mba.md.jpg

Milyonlarca araç sahibi, brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar ve döviz kurundaki hareketlilik sonrası akaryakıt fiyatlarını yakından takip ediyor. Peki, 25 Nisan 2026 akaryakıt fiyatları ne kadar? Motorine ne kadar indirim geldi?

Küresel piyasalardaki arz-talep dengesizliği ve brent petroldeki sert hareketler, Türkiye’deki pompa fiyatlarını doğrudan etkilemeye devam ediyor. Peki, 25 Nisan 2026 akaryakıt fiyatları ne kadar? Motorine ne kadar indirim geldi?

MOTORİNE NE KADAR İNDİRİM GELDİ!

Küresel petrol piyasasındaki düşüş eğilimi, iç piyasada motorin fiyatlarına yansıdı. 23 Nisan'ı 24 Nisan'a bağlayan gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorin (mazot) grubunda 2,33 TL indirim uygulandı

25 NİSAN 2026 AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR?

• İstanbul Avrupa Yakası benzin fiyatı: 62.76 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası motorin fiyatı: 69.35 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası LPG fiyatı 34.99 TL
  • İstanbul Anadolu Yakası benzin fiyatı: 62.62 TL
  • İstanbul Anadolu Yakası motorin fiyatı: 69.21 TL
  • İstanbul Anadolu Yakası LPG fiyatı 34.39 TL
  • Ankara'da benzin litre fiyatı: 63.73 TL
  • Ankara'da motorin litre fiyatı: 70.47 TL
  • Ankara'da LPG litre fiyatı: 34.87 TL
  • İzmir’de benzin litre fiyatı: 64.01 TL
  • İzmir’de motorin litre fiyatı: 70.75 TL
  • İzmir’de LPG litre fiyatı: 34.79 TL
Kaynak

ben aylar önce kamil abiyi dinleyip depoyu doldurdum bna 2 yıl zam yok daha

• Kahkaha
Tepkiler: RK
Taze sattık arabayii.
haftaya kadar biraz daha düşse de doldurup gezsek :p

babam yıllardır opet dışında hiçbir yerden yakıt almıyor ve elinden geldiğince aynı istasyondan alıyor hep geçen hafta 60 bin lira verip yakıt pompasını değiştirdi
ben muhittin energy diye petrol görsem ordan bile alıyorum tık yok arabada

babam yıllardır opet dışında hiçbir yerden yakıt almıyor ve elinden geldiğince aynı istasyondan alıyor hep geçen hafta 60 bin lira verip yakıt pompasını değiştirdi
ben muhittin energy diye petrol görsem ordan bile alıyorum tık yok arabada
Aynı şeyi bende yapıyorum yıllardır Opet’ten alıyordum sonra haberlere çıktı aldığım istasyonda içinde başka maddeler çıkmış benim aldığım yerden hemde..

Şimdi shell’den alıyorum umarım sorun yaşamam..Gerçekten sakınan göze çöp batıyor..

Aynı şeyi bende yapıyorum yıllardır Opet’ten alıyordum sonra haberlere çıktı aldığım istasyonda içinde başka maddeler çıkmış benim aldığım yerden hemde..

Şimdi shell’den alıyorum umarım sorun yaşamam..Gerçekten sakınan göze çöp batıyor..
sen de kocaelideydin dimi
shell yakıtı daha ince sanki denedim OPET daha çok km yapıyor shell daha az

sen de kocaelideydin dimi
shell yakıtı daha ince sanki denedim OPET daha çok km yapıyor shell daha az
Yok İstanbul benim..

Ben çok fark hissetmedim desem zaten şehir içi araç kullanımım azaldı..

Birde 6 ayda bir kez katkı atıyorum depoya daha içime siniyor o şekilde..

• Beğen
Tepkiler: Min
@Min, bir yakınım hatta çok yakınım diyeyim petrol işletmeciliği yapıyor opet adı altında sözleşme yapıyorlar bazen de örnek veriyorum enerji petrol, 5 yıl sonra Shell petrol gibi gibi düşün. O bunu yaparken Bizim de bağlı olduğumuz şirkette iş makineleri ve kamyonlar vardı şantiye sahasi, doğudayiz tabi o zaman.. işletmenin kendine özel tankı vardı sahada. Mersin limanından mazot çıkıyordu, gelen şoför ayni araç aynı.
Hatta sonradan bu durum dikkatimi çektiği için biraz böyle araştırdım sohbet etme imkanım oldu deniliyor ki Shell opet veya alpet gibi üst petrollerin almış olduğu yakıt aslında Türkiye'nin ortak dagitim noktasi. Rafineri aynı . Bunları farklı kılan mazot deposunun yani petroldeki deponun belli vakitlerde temizlenmiş olması yoksa gelen mal aynı.. yıllarca psikolojik olarak bir iki firma hariç almadık bunu öğrendikten sonra her yerden alıp duruyoruz herhangi bir sorunla benle karşılaşmadım.

Aslında yakıt temizliği dediği şey yakıtı satmaya aracı olan petrolün deposunun temizliği..

Ben hep 50 liralık taksiye biniyordum iyi bari artık 45 lira veririm oley kârdayım.

• Hehe
@Min, bir yakınım hatta çok yakınım diyeyim petrol işletmeciliği yapıyor opet adı altında sözleşme yapıyorlar bazen de örnek veriyorum enerji petrol, 5 yıl sonra Shell petrol gibi gibi düşün. O bunu yaparken Bizim de bağlı olduğumuz şirkette iş makineleri ve kamyonlar vardı şantiye sahasi, doğudayiz tabi o zaman.. işletmenin kendine özel tankı vardı sahada. Mersin limanından mazot çıkıyordu, gelen şoför ayni araç aynı.
Hatta sonradan bu durum dikkatimi çektiği için biraz böyle araştırdım sohbet etme imkanım oldu deniliyor ki Shell opet veya alpet gibi üst petrollerin almış olduğu yakıt aslında Türkiye'nin ortak dagitim noktasi. Rafineri aynı . Bunları farklı kılan mazot deposunun yani petroldeki deponun belli vakitlerde temizlenmiş olması yoksa gelen mal aynı.. yıllarca psikolojik olarak bir iki firma hariç almadık bunu öğrendikten sonra her yerden alıp duruyoruz herhangi bir sorunla benle karşılaşmadım.

Aslında yakıt temizliği dediği şey yakıtı satmaya aracı olan petrolün deposunun temizliği..
Aynı şeyi defalarca ben de duydum dağıtıcının aynı olduğuna dair.Ama biliyorsun bizim ülkemizde şehir efsaneleri bitmez.Mesela halam yıllarca ablama Prima bebek bezi kullanma onu İsrail üretiyor müslüman çocuklarını kısır yapacak şekilde üretiyorlar derdi xd

• Kahkaha
Geri