Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sa, gri ekranda kalmışsınVideoyu izlemeyenler için özet ;
Sezgin Baran Korkmaz firari iş adamı, MotoGP turnuva wututututu..
Yarın?sa, gri ekranda kalmışsın
not: ne zaman şamata giriyoruz kaisa?
anlaştıkYarın?

En başta Toprak'ın Yamaha ile yarışacağını duyduğumda hadi be demiştim... neden ktm değil neden honda değil diye çok düşündüm 2025 yılında yamahanın bir tane başarısı yok motogpde Serhad@Ophelia Motoru nasıl? Motor sporlarında sürücü tırt bence, motor gitmiyorsa sürücü napsın…
Motoru iyiyse alır. Yorumum budur.
%98 motor. %2 sürücü. Yani motor tırt. Neyse lastik değişince yapar koçum. İsmi güzel çünkü “Toprak”.En başta Toprak'ın Yamaha ile yarışacağını duyduğumda hadi be demiştim... neden ktm değil neden honda değil diye çok düşündüm 2025 yılında yamahanın bir tane başarısı yok motogpde Serhad
Motor elbette önemli ama yüzde yüz makine işi olsaydı her fabrika takımı şampiyon olurdu.... Aynı motorla yarışan iki sürücünün bile arasında 0.6- 0.8 saniye fark atabildiği bir olaydan bahsediyoruz...
MotoGp'de motor performansı belirleyici evet....sürücünün yani Toprak'ın o frenleme yeteneği alıştığı pirelli lastik yönetimi, zekası ve adaptasyonu da en az makine kadar etkili......Toprak’ın güçlü olduğu alan zaten fren ve limit sürüşü. Mesele motor gidiyor mu? değil, sürücünün o motorun limitini nerede bulduğu.... 2027'de pirelli lastikler gelecek Toprak sanırım o süreci bekliyor........
şu an bir başarı beklemek aptallık olur......................... zaman alacak......bekleyip göreceğiz........%98 motor. %2 sürücü. Yani motor tırt. Neyse lastik değişince yapar koçum. İsmi güzel çünkü “Toprak”.