most powerful gamer

Konu sahibi son olarak 2313 gün önce görüldü
when i play diana you can just pray to god for a fast die. <3

[TWEET]1207610664400887809[/TWEET]

• Beğen
Tepkiler: Aze
Ciddiyim diana müthiş. Ben o kadar iyi değilim elbette kesin küfür yerim senden oyunda....
Ama supun olurum lol

Sorun değil ya takıldığın şeye bak, zaten kapalı sezondayız en fazla kaybederiz kaldı ki ben öyle küfür etmem sandığın gibi. :D
Eklersen oynarız.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Sus benle oynama.

MicroAggression kardeşim rez al, ligler sıfırlansın burada boy boy pentalarımız olacak, sen hep o penta atan adc nin arkasında ki kahraman support olacaksın, pentacı diana kassın diye flash atıp ona kill aldıran jungle <3

Lol ve benzeri oyunları hiç oynamadım bu zamana kadar :D Fps ciyiz biz :D

Allah kuru iftiradan korusun...
Kendi teklif etti sorry true story

Ya aze sen bakma buna, support diyor farm aliyor, adamlarla kapışıyoruz beni bırakıp kaçıyor bana ne lan, ben ne ölecem diyor sonra ben ölüyorum all say den "feeder draven report" diyor.

Geçen yine bot pre gittik bununla, bende 20 kill falan var, 3v1 kesiyorum adamları karşıdaki mordekaiser bana ulti attı, içeri çekti bu discorddan bağırıyor, lannn nereye gittin ölme falan diye... dedim oğlum saçmalama ne ölecem, meğer kendisi için bağırıyormuş, talon bunu tutmuş kesiyormus........ support gibi support.

Ya aze sen bakma buna, support diyor farm aliyor, adamlarla kapışıyoruz beni bırakıp kaçıyor bana ne lan, ben ne ölecem diyor sonra ben ölüyorum all say den "feeder draven report" diyor.

Geçen yine bot pre gittik bununla, bende 20 kill falan var, 3v1 kesiyorum adamları karşıdaki mordekaiser bana ulti attı, içeri çekti bu discorddan bağırıyor, lannn nereye gittin ölme falan diye... dedim oğlum saçmalama ne ölecem, meğer kendisi için bağırıyormuş, talon bunu tutmuş kesiyormus........ support gibi support.

Azen yalan söylüyor inanma buna kızlara şiir okuyup kandırıyor

Geri