Moses kimdir?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Yok sadece takıntısal olarak :p

Öyle ya da böyle yendi mi yendi. Kendim sorup kendim cevapladım bu defa :p

Neyse iki orta bi sade haydi bana müsaade, nasılsa patlar gider artık bu konu :honk:

tabi canım senin çenen değdi ya kesin patlarım :D

NazLı bi dakika ziyagiller kim oluyor :D fizikende yaş olarakta gayet büyük sayılırım :D, işim gücüm makaradır ondandır belki öyle sanman.

@NazLı bi dakika ziyagiller kim oluyor :D fizikende yaş olarakta gayet büyük sayılırım :D, işim gücüm makaradır ondandır belki öyle sanman.

Bizim bi arkadaş var o da dövüşçü soyadı Ziya nicki de Hacı ordan şettirdim :D :o
Aynen ya 1.96 iimiş :p 2 olsa daha iyi olurdu ama düz olurdu :D

NazLı şu arkadaşa söyle bu konunun nasıl patlayıp gideceğini lütfen :hih:
Geçmişte silinse de ne kadar çok örneği olduğunu anlat lütfen !?.

Ayrıca bir Ziya daha gördüm sanki :honk:

hee anladım :D, aşırı geyik yüklemesinden siliyolardır konuyu allah bilir :D

Yok geyik muhabbeti olmasına rağmen mantığını kavrayamadığım sebeplerden ötürü siliyorlardı :honk:

Hacıcaazımın ifşa olduğu konuya yorumum değmişti konu patlayıp gitmiş tıklanma rekorları kırmıştı ama arkadaşı fazla hit bozdu :honk: gitti sildirdi konuyu :honk:

sıkılmıştır adam belki :D bende gittiğim yere can veririm bi kere zaten :D

NazLı şu arkadaşa söyle bu konunun nasıl patlayıp gideceğini lütfen :hih:
Geçmişte silinse de ne kadar çok örneği olduğunu anlat lütfen !?.

Ayrıca bir Ziya daha gördüm sanki :honk:

Akşam okuyunca napcak bizi bilmem :D yokken az daha atalım çalışıyodur :p
Konu patlar sen adım atınca :kiki:

arkadaş bende güzel güzel sohbet ediyorum herşeyi bu keroya yormasana :D

arkadaş bende güzel güzel sohbet ediyorum herşeyi bu keroya yormasana :D

Tamam dur az da senden alıntı yapim :p iyisin iyi sen de Gruba girdiğin gün gözümüze girmiştin zaten :D
keroLayn asıl onları atsak 20000 hitli konu olur en az :D ama saçımızı başımızı yolar :p

Nan koskoca kero, bir lost, CEO nasıl herşeyi ona yorma dersin ?!.
Nickimi yazarken besmele çekmen lazım senin :honk:

Tamam dur az da senden alıntı yapim :p iyisin iyi sen de Gruba girdiğin gün gözümüze girmiştin zaten :D
keroLayn asıl onları atsak 20000 hitli konu olur en az :D ama saçımızı başımızı yolar :p

NazLı elini korkak alıştırma ya !?.
Hacı bişey yapamaz bize, zaten başka bi olay daha anlattı o onu anlatsam 100bin hitli konu olur nan :honk:

ne çekicem besmele ya sen çek bence :D kimseyi dövmüyorum prensip olarak daha çok savunma sanatı şeklinde olmasına özen gösteriyorum :D

Hmm ok deyip gidiyorum öyleyse, Hacı gelsin dövdürcem seni, kara kuşak karateci o taam mı :hih:

Geri