Mortal Kombat

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü

Mortal Kombat Filminin Yeni Vizyon Tarihi Belli Oldu​

Warner Bros. yapımı birçok filmin yeni tarihleri resmiyete kavuştu. 2021 başında yayına girecek Mortal Kombat’ın vizyon tarihi de biraz ileriye itildi.

Bir hafta öncesinde Warner Bros. cephesinden önemli açıklamalar gelmişti. Vizyon şansı bulamayan birçok Warner Bros. filminin, eş zamanlı olarak HBO Max platformunda da yayınlanacağı duyurulmuştu. Ancak tarihler konusunda belirsizlik vardı.

Daha öncesinde 15 Ocak 2021 tarihinde vizyona çıkacak Mortal Kombat filminin, 16 Aralık 2021 tarihine ertelendiği açıklandı. Yılların efsanevi dövüş oyunundan uyarlanacak Mortal Kombat’ın yönetmen koltuğunda korku filmleriyle tanınan James Wan oturuyor.

mortal-kombat-11-aftermath-gorsel-1024x576.jpg

Mortal Kombat evreni tüm dövüş stili evrenlerde açık ara en geniş olanıdır. Bu evren bir kurgu hazinesi ve karakterleri başlı başına birer roman kitabı olmasına karşın, şimdiye değin hiç bir film Mortal Kombat'ın hakkını veremedi. James Wan bu açıdan umut verici bir seçim.

Mortal Kombat Filminin Afişi ve Vizyon Tarihi Paylaşıldı

HBO Max üzerinden yayınlanması planlanan Mortal Kombat için vizyon tarihi açıklandı. Ayrıca filmin yeni logosu da ortaya çıktı.

Ünlü korku yönetmeni/yapımcısı James Wan tarafından üstlenilen Mortal Kombat projesini bir süredir bekliyoruz. Yönetmen koltuğuna Simon McQuoid‘in oturduğu Mortal Kombat, 90lar’daki B Movie tadında uyarlanmış halinden daha uzak, kökenlerine daha yakın bir yapım olacağı söylenmişti.

Dövüş sanatları konusunda uzman kadrosuyla dikkat çeken ve filmde bol bol fatality göreceğimiz Mortal Kombat’ın yeni vizyon tarihinin 16 Nisan 2021 olduğu açıklandı.

mortal-kombat-logo-691x1024.jpg

Nihayet bu sefer izleyebilecez herhalde.James Wan'ın da işin içinde olması sebebiyle baya heyecanlandırıyor beni.umarım iyi olur da beklediğimize değer.

Çocukken en sevdiğimdi :) geçenlerde baya araştırdım youtube da, o zamanlar izlediğim bölümlerini bulmak için ama görüntü kalitesi çok kötüydü izleyemedim ;s

Son düzenleme:

Warner Bros., Mortal Kombat'ın ilk yedi dakikalık bölümünü yayınladı

ABD'de 23 Nisan'da sinemalarla eş zamanlı olarak HBO Max'te yayınlanacak olan Mortal Kombat'ın ilk yedi dakikalık bölümü paylaşıldı.

Yaklaşık otuz yıllık bir külliyata sahip olan Mortal Kombat'ın yeni uyarlaması, özellikle video oyun serisine aşina sinemaseverler tarafından merakla bekleniyor. Filmin ABD'de sinemalarda gösterime girmesiyle eş zamanlı olarak HBO Max'ta yayınlanmasına birkaç gün kala, Warner Bros. bu bekleyişe bir nebze su serpecek bir şekilde filmin ilk yedi dakikalık bölümünü Youtube üzerinden paylaştı.

Hiroyuki Sanada'nın Scorpion'a, Joe Taslim'in ise Sub-Zero'ya hayat verdiği, oyuncu kadrosunda ayrıca Lewis Tan, Jessica McNamee, Tadanobu Asano, Josh Lawson, Mehcad Brooks gibi isimlerin yer aldığı Mortal Kombat, kendisini bir anda kadim savaşçıların arasında bulan Cole Young ve iki alem arasındaki ölümcül dövüşü anlatıyor.

Filmin paylaşılan ilk yedi dakikalık bölümünde Hanzo Hasashi, yani Scorpion'un ailesinin Bi-Han, nam-ı diğer Sub-Zero tarafından katledilmesini izliyoruz.

izledim pek begenmedim eski versionlari cok daha iyiydi

Sub-Zero2yu çok iyi yapmışlar karakter olarak çok beğendim,diğerleri vasat karakterler gibi olmuş.devam filmi olacak o daha iyi olabilir.genel anlamda fena değildi.

10/7

Geri