Mortal Kombat 2

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
"Mortal Kombat 2" Geliyor!

Senaryoyu Moon Knight'ın yazarı Jeremy Slater kaleme alacak.

New Line Studios ve Warner Bros. 2021 yapımı Mortal Kombat filminin devam filmi için çalışmaların başladığını resmen açıkladı. Filmin senaryosunu yazması için, Marvel'ın Oscar Isaac ve Ethan Hawke'lı dizisi Moon Knight'ı kaleme alan Jeremy Slater ile anlaşıldı.

Popüler video oyunu, 1990'lardaki iki filminden sonra, 2021'de yeniden live-action olarak çekilmişti. Simon McQuoid tarafından yönetilen filmin senaryosunu Greg Russo ve Dave Callaham kaleme almıştı. Film, Lewis Tan tarafından canlandırılan orijinal bir karakter olan Cole Young'ın hikayesine odaklanıyordu. Filmde Lewis Tan'ın yanı sıra Jessica McNamee, Josh Lawson, Joe Taslim, Mehcad Brooks, Matilda Kimber gibi isimler rol almıştı.

Mortal Kombat, 2021 yılında çıkan diğer pek çok Warner Bros. filmi gibi vizyona girdiği tarihte aynı anda HBO Max'te de yayına girdi. Gişede büyük bir başarı gösteremeyen film, HBO Max'te en çok izlenen filmlerden biri oldu. Bu nedenle devam filmine dair beklentiler oluşmuştu fakat resmi bir açıklama bugüne kadar gelmemişti.

Deadline'da yer alan habere göre, New Line ve Warner Bros. Mortal Kombat 2 için ciddi adımlar atmaya başladı. Filmin senaristinin belirlenmesinin yanı sıra, yönetmen Simon McQuoid ve ilk filmde rol alan Lewis Tan ve diğer oyuncularla görüşmeler devam ediyor.

4316877.jpg

Bu tur filmlerin devami gelmesi gerek. Hayrani cok benim gibi. Ben filmini defalarca izleyip sıkılmadım. Suan yine sıkılmadan izlerim yani.

Çocukken izliyordum bunu ben acayip heyecanlı geliyordu bana :)

Mortal Kombat'ın zaten 2 tane filmi yok muydu ?
Birinci Mortal Kombat'ta Raiden Uzun Saçlıydı.
İkincisinde Kısa Saçlı.

Mortal Kombat'ın zaten 2 tane filmi yok muydu ?
Birinci Mortal Kombat'ta Raiden Uzun Saçlıydı.
İkincisinde Kısa Saçlı.
Aynen oyle. Bu devam filmi iste. Umarim yapilir yalan haber degilse. Oyununu cok oynadim. Filmlerini izledim. Keske yapilsa. Su an mobil oyunu var ama sarmiyor. Gercekci degil.

İlk film açıkçası çok tatmin etmedi beni, vasat bir şeydi. Beklentinin altında kaldı, tabii tarz olarak sevdiğim için yine de keyifle izledim.

Aynen oyle. Bu devam filmi iste. Umarim yapilir yalan haber degilse. Oyununu cok oynadim. Filmlerini izledim. Keske yapilsa. Su an mobil oyunu var ama sarmiyor. Gercekci degil.
Ben gerçeğini oynadım.Bu film ilk çıktığında çok popülerdi.
Benim Kick Boks ve Tekwando'ya gittiğim kursun logosu Mortal Kombat dragonuydu.Mahallenin tüm cocukları Kursa gidiyorduk :)

Tekken ve need for speed ilk oynadığım oyunlar ayrıca :)

Ben gerçeğini oynadım.Bu film ilk çıktığında çok popülerdi.
Benim Kick Boks ve Tekwando'ya gittiğim kursun logosu Mortal Kombat dragonuydu.Mahallenin tüm cocukları Kursa gidiyorduk :)

Tekken ve need for speed ilk oynadığım oyunlar ayrıca :)

Unutulmaz o oyunlar. Street Fighter, Tekken, Mortal Combat.:D Oturup saatlerce oynardik. Simdi o hazzi vermez asla. Ama eskileri andiran oyununu bulursam kesin muptelasi olurum.:D

Oyun muzigi kafamin icinde caliyor su an.:D

Film zaten üçleme olacak.ikinci filmin geleceği birinci filmin soh sahnesinde ki posterden belliydi şimdi açıklanma yapılmış oldu.

ücleme hakkında bilgi.

“Mortal Kombat 2” Filminin Çekim Tarihleri Belli Oldu: Ölümcül Dövüş Yeni Bir Serüvene Atılıyor

“Mortal Kombat 2” çekim tarihleri ortaya çıktı. “Ölümcül Dövüş” filminin yapımcısı, devam macerasının nerede çekileceğini de duyurdu.

Mortal Kombat 2 çekim tarihleri belli oldu. Filmin yapımcısı Todd Garner çekimlerin ne zaman olacağıyla birlikte nerede yapılacağını da doğruladı.

Yeni film, 1997’de beyaz perdeye gelen Mortal Kombat: Annihilation’ın kritik ve ticari başarısızlığından sonra film serisini yeniden başlatan 2021 yapımı Mortal Kombat’ın devamı niteliğinde olacak. 2021’deki yeniden başlatma filmi büyük ölçüde karışık eleştiriler aldı. Ancak buna rağmen çıktığı dönem HBO Max’in en çok izlenen yapımı olarak iyi bir performans gösterdi. Sonuç olarak Warner Bros., 2022’nin başlarında bir devam filmine resmi olarak yeşil ışık yaktı. Bir yılı aşkın bir süre sonra, planlanan devam filmi prodüksiyona başlamaya hazır gibi görünüyor.

Todd Garner, Twitter hesabı üzerinden Mortal Kombat 2’nun çekimlerine ne zaman başlanacağını ve nerede geçeceğini doğruladı. Haber ilk olarak Geek Vibes Nation tarafından bildirildi ve Garner o gönderiyi yeniden paylaşarak haberi onaylamış oldu.

Paylaşılan bilgilere göre çekimlerin Haziran 2023’te başlaması ve Avustralya’da gerçekleştirilmesi planlanıyor. Mortal Kombat da Güney Avustralya’nın çeşitli yerlerinde çekildiği için bu bilgi şaşırtıcı değil. Ayrıca, çekimler yaklaşık üç ay sürmüştü. Yani Mortal Kombat 2 bu zaman çizelgesini takip ederse, eylül ayında tamamlanabilir.

Mortal Kombat 2 Hakkında Şimdiye Kadar Bildiğimiz Her Şey

Mortal Kombat 2 filminin hâlâ bir vizyon tarihi yok. Ancak çekimler bu yıl içinde başlayıp büyük olasılıkla tamamlanacağına göre, 2024 yılının son çeyreğinde vizyona girebilir. Başlangıçta pek çok kişi 2023’te vizyona girmesini umuyordu, ancak çekimler yeterince hızlı başlamadı. Neyse ki yeni filmin çekimleri tamamlandıktan sonra bir gecikme olması beklenmiyor.

İlk Mortal Kombat filmi COVID-19 salgını ve 2020’de fazladan birkaç gün daha çekim yapma zorunluluğu nedeniyle ertelenmişti. Bu nedenle film, prodüksiyonun tamamlanmasının ardından yaklaşık iki yıl boyunca gösterime giremedi.

Bu sırada Ölümcül Dövüş’ün oyuncu kadrosundan bazı isimlerin devam filmi için geri döneceği doğrulandı. Lewis Tan, Mehcad Brooks, Tadanobu Asano, Ludi Lin, Jessica McNamee, Joe Talisman ve Chin Han, Mortal Kombat 2 için geri dönecek isimler arasında yer alıyor. Şimdiye kadar yeni bir oyuncu teyit edilmedi, ancak duyurular yakında gelebilir.

İlk filmde yer almayan Johnny Cage’in de devam filminde yer alacağı doğrulandı. Bu da en az bir yeni rolün açık olduğu anlamına geliyor. Söylentiler Joel McHale’in bu rolü oynayabileceğini gösteriyor, ancak The Miz ve Ryan Reynolds’ın da rolle bağlantılı olduğu söyleniyor. Bu sorunun cevabı çekimler başlayınca belli olacak gibi görünüyor.

Mortal-Kombat-en-cok-izlenen-hbo-max-filmi-662x352.jpg

“Mortal Kombat 2” Filminde Çekimler Tamamlanıyor

Mortal Kombat 2 filminde prodüksiyon süreci sona eriyor. Ünlü dövüş oyunu serisinin beyaz perde yolculuğu yeni bir macera ile geri dönecek.

Mortal Kombat 2 filminde ana çekimler sona erdi. Johnny Cage rolünde Karl Urban’ın yer aldığı yapım vizyon için geri sayıma geçmiş durumda.

Mortal Kombat serisinin ilk oyunu 1992’de oyuncularla buluşmuş ve marka yıllar içerisinde devasa bir popüler kültür ikonuna dönüşmüştü. Oyunların yanı sıra film, animasyon yapımları, çizgi romanlar ve romanlar ile kendisine geniş bir evren inşa eden ikonik seri; 2021’de beyaz perde macerasına sıfırdan tekrar başladı. Ocak 2022’de kesinleşen ikinci filmle birlikte devam macerasında çalışmalar hız kazandı.

Aradan geçen iki yılın ardından Mortal Kombat 2 filminde ana prodüksiyonun sona erdiği açıklandı. Yapımcı Todd Garner, bir süredir prodüksiyonun sona yaklaştığına dair sinyaller paylaşıyordu. Aktör Lewis Tan’ın son Instagram hikâyesinde ana çekimlerin tamamlandığını doğruladı.

Geçen yaz Hollywood’da yaşanan senarist ve oyuncu grevleri, birçok film ve dizide olduğu gibi Mortal Kombat 2 setinde de gecikmelere neden oldu. Grevler nedeniyle duraksayan yapımın prodüksiyonu, Kasım 2023’te yeniden başladı. Yönetmen Simon McQuoid, Moon Knight’ın senaristi Jeremy Slater ile birlikte devam filmini yönetmek üzere görevine geri döndü.

Mortal Kombat 2 Beklentileri Yükseltmeyi Hedefliyor

İlk film IMDb’de 6/10 puan ortalamasına, Rotten Tomatoes’taysa %55 eleştirmen skoruna sahip. Yapım her ne kadar beklentilerin altında kalsa da devam macerası kadrosuna dikkat çekici eklemeler yapmış durumda. The Boys dizisindeki Billy Butcher rolüyle adından çokça söz ettiren Karl Urban Johnny Cage’i canlandırmak üzere kadroya katıldı.

Hiroyuki Sanada ise Scorpion karakteriyle rolünü yinelemeye hazırlanıyor. Oyuncunun yapıma dahil olup olmayacağı bir süredir bilinmiyordu. Ancak geçen ay yayınlanan bir ön gösterim, Japon yıldızın Shao Khan (Martyn Ford), Prenses Kitana (Adeline Rudolph) ve Quan Chi (Damon Herriman) ile birlikte rollerini yeniden canlandıracağını ortaya koydu.

Yeni filme daha fazla sevilen karakterin eklenmesi, yapımın arkasındaki ekibin bu kez hayranların görmek istediklerinden daha fazlasını sunmaya istekli olduklarının bir başka göstergesi olarak yorumlandı.

2021’deki Mortal Kombat filminde Scorpion’un soyundan gelen ve Lewis Tan tarafından canlandırılan Cole Young karakteri, benzersiz doğum lekesi ve soyu nedeniyle Mortal Kombat turnuvasında Earthrealm’i savunmak üzere seçilmişti.

Filmde Kano (Josh Lawson), Sonya Blade (Jessica McNamee), Liu Kang (Ludi Lin), Sub-Zero (Joe Taslim), Raiden (Tadanobu Asano), Jax (Mehcad Brooks) ve Kung Lao (Max Huang) gibi video oyun serisinin sevilen karakterlerine yer verilmişti.

Mortal Kombat 2 filminin ne zaman vizyona gireceği ise şu an için bilinmiyor.

Mortal-Kombat-2-Cekimleri-Tamamlaniyor.jpg

Aynı zamanda bir IMAX sürümüne de sahip olacak olan “Mortal Kombat” devam filmi için 24 Ekim 2025 çıkış tarihi belirlendi. 2021'deki yeniden başlatmanın devamı olan filmin çekimleri Avustralya'da kısa bir süre önce tamamlandı.

Devam filminin kadrosunda Karl Urban, Tati Gabrielle ve Damon Herriman'ın yanı sıra Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson, Tadanobu Asano, Mehcad Brooks, Ludi Lin ve Hiroyuki Sanada gibi geri dönen oyuncular da mücadeleye katılıyor.

Geri