Morrr ve Ötesi

• Kullanıcı Min
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 21 saat önce aktifti
seni hatem ifşalamıştı zaten jslkd

o mesajlar hala aklımda

-kanka seni ifşa ettim
-çıplak mı

jsklfd çok gülmüştüm bu diyoloğa.

Evt yukle diger resmi hakkını vermediysem baştan sovucem

Burda gereksiz şov yapmayın bence. Hakim karşısına çıksanız imi hikim biiyy bin iyli yipmik istimimiştim diye ağlarsınız iki büklüm olursunuz.

Bence hafife alinacak bir konu degil.
En iyisi özeli kapatmak.
Bugün ona yarin buna.
Izin verilmemeli özelin genele yansimasina.
Koni bir sivrisinek vizildamasi bile olsa.

siLex benim haberim olmadan yapmış yaptirimi var mi sikayetci olsam :) bu iki oldu bunun bana yaptığı ozelime gelip duruyo demek ki bunlar icin :)
İlk günden üzerime de gelmesinler

MoRR - Hiç kimse seninle olan özel mesajlarını paylaşmayı bırak, kaydedemez bile. Şikayetçi olursan Kişisel Verileri Koruma Kanunu gereği altı aydan 2 yıla kadar galiba hapis cezası ya da eşit derecede para cezası alır. Siz şaka zannediyorsunuz ama bunlar kanun.

Dediğim gibi burda şakaya vuran insanların bir iki tanesi bu yüzden mahkemeye gitse hakim karşısında eliniz ayağınız birbirine dolaşır.

Neyse.

Konuyu bulandırmaya gerek yok. İsteyen arkadaşlar kurallarımızı açıp okuyabilir. KVKK için ayrı bir bölüm koyduk oraya.

Ayrıca hanfendi konuyu açmamı siz söylediniz, izniniz olduğunu da söylediniz. İzniniz var mı, yok mu? Bir karar verin isterseniz.

Teşekkürler siLex burada bir yaptırımı var mı diye sormuştum.

Süleyman ilgimi çekmek icin bu kadar arşiv çalışmasına gerek yok ben küfür etmem demis miyim ? Sana küfürbaz demişim. Hem
yeri geldiginde ... bile seyyaparim.

İfşa dediğinde böyle olmaz da ugrasamiyorum onu al buraya koy falan opuldun..

Evt yukle diger resmi hakkını vermediysem baştan sovucem ��

söversen mahkemelerde süründürürüm hakim karşısına çıkınca elin ayağın titrer xd
sen sövme sev beni.belki de evleşiriz senle sonra boşanırız.
bu işin sonu her türlü mahkemede bitecek

Bence hafife alinacak bir konu degil.
En iyisi özeli kapatmak.
Bugün ona yarin buna.
Izin verilmemeli özelin genele yansimasina.
Koni bir sivrisinek vizildamasi bile olsa.
evet bence de ahlaksızlık diz boyu.insan başkasının özel yazışmalarını genele yansıtmamalı.
böylelerini taksim meydanında sallandırmalı sürü hanım.

Kanun bu şekilde ve hiçbir üyenin özel mesajını izni olmadan genele yayamazsınız. Siz olduğunuzu bildiğim zaten ilk mesajımda anlaşılıyor ki raporlarken de nikinizi belirttim. Yasalar size geyik geliyorsa bu sizin probleminiz.

ya siz ne çok hak hukuk bilen insanlarsınız xd
yasalar bize geyik geliyormuş.sen misin yasanın koruyucu kollayıcısı.
konu ile ilgili kişi zaten şikayeti olursa burdan da gerekirse gider savcılıktan da şikayetini dile getirir.
yani siz burnunu sokup adminleri etiketleyince yasalar mı uygulanmış oluyor.

MoRR şikayetçiyse banlasınlar zaten.

söversen mahkemelerde süründürürüm hakim karşısına çıkınca elin ayağın titrer xd
sen sövme sev beni.belki de evleşiriz senle sonra boşanırız.
bu işin sonu her türlü mahkemede bitecek

Bu teklifini düşünücem :) özelimizi saklı tut ben sevmem

Geri