Morr

Konu sahibi son olarak 307 gün önce görüldü
Konusunu açtığım ilk ve son kişi olduğu kesin .
O foruma balıklama dalan , elini klavyeden çekmeyen , gözünü budaktan sakınmayan , lafı sözü bir , biraz şımarık , fazlaca akıllı ve mantıklı kız kardeşim . İyi ki var , hep olmalı ... Birbirinizi dengeleyebildiğiniz insanlar olmalı hayatınızda morr da benim için öyle , bilin istedim .
Neşen hiç solmasın , günlerin yüzün gibi aydınlık olsun beybiliboyboy ..

iyi niyetli birisi forumda oldukça sevilen hoş görülü bi arkadaş. hoş geldi aramıza.

MoRR kendi üye sözlüğüne yazı yazman yasak :liv:
sadece biz yazarız konudan çıkar mısın :liv:

Nasıl kabul etmem memur bey? Uzaktan Sevişiyoruz.
Bu bağyan farkli bir şeytan tüyü var:) seven çok seviyor sevmeyene kapi acik:p

Evet gülü birgün onu hergün , gülü susuz onu aşksız bırakm.... ıhım ıhım , nediyorum lan ben.
Foruma ilk geldiğinde oyunlarda tanıştığım , yorumlarının sonuna nokta koyduğunu ve bunu istemsizce yaptığını öğrendiğim , paylaşımcı içten ve tıpkı benim gibi biraz yazdıklarında haylaz olan iksirimdir kendileri.

Kimseyi kıraramaması , gerektiğinde ters e ters yapabilen , icabında "ortalık karışıcak vaziyet" alın vari posta koyabilitesi olmasınıda iliştireyim şuraya şöle

Bir süre sonra yörüngesine girdiğimde , kendimi samanta fishband den "i put a spell on you"dinlerken
https://www.youtube.com/watch?v=GL9rBAjut2g

bulmuştum tamam büyü diye bişi yok , haram falanda bi durun abi bişi anlatıoruz ! , tam olarak
çekimi kuvvetli olduğundan bir süre sonra benide bünyesine kattı , sonra güzel bir evren oluşturduk kendileriyle ,

Meteor çarpışmaları da oluyor , gezegen patlamaları da oluyor , ama genelde kendimizi oturmuş galaksiyi izlerken buluyoruz sonunda ,

bir uzay mekiği, mürettabatının dünyaya dönme isteği gibi bir özlemde oluşuyor sonra istemsizce , mesela aynı şakaları yapıp saçma parçaları dinlerken "bu nası şarkı lan" böyle diye oylamada yapıyoruz..

Öksürdüğü zaman bile çok yaşa deme isteği uyandıran kişidir , hayatımın her alanında , emniyet şeridim gibidir , sınırsız wifim dir , görgü tanığımdır
olay şahidim , genzine kaçtığım , denize sıfırım , can havlim dir.

Çoğu konuda fikir alışverişi yapabildiğim "saygı çerçevesinde" tek kişi oldu hayatımda ,belkide beynimizde iyi duygular "sevap" kavramı ve "cennet" sevdiğin insanın yanında mutlu olmaktır ,kötü düşünceler ise hayatını cehenneme çevirmendir aslında cehenneme tam tanım , neyse bu konular farklı bir mevzuya evrilmesin , zira konumun içeriği "MoRR".

Onunla koca bir günü devirmek "bad day" parçası dinlemek gibidir mesela
https://www.youtube.com/watch?v=gH476CxJxfg
, sabah işe alarm yerine beni arayıp telaşeli sesiyle uyanmak bile gözlerim henüz açılmamış ama bilinci direk yerine getirdiği ender durumlardandır mesela.

Aramızda şöyle bir ilişki var;

Soru soran Mastor
Taburedeki MoRR

Beni hiç anlamıyor!

3z0oNzS.jpg

MoRR burada tanıdığın bana en samimi gelen arkadaşlardandır tanıdığıma seviniyorum kendisini meraklı bir kişiliği olması çok iyi gerçekten neden bunun iyi olduğunu kendisi de bilir zaten her daim yanımda olmasını isteyeceğim türden de bir insandır Allah mutluluğunu daim etsin güzel yürekli insan :)

Aşırı sıcakkanlı başka insanlarda iticileştirilebilecek bu davranış kendisinde tam bir bütün oluyor ve bu tamamen samimiyetinden kaynaklanıyor. Samimiyeti özü bir hatun. Hep böyle kalman dileğiyle. :)

iyi niyetli birisi forumda oldukça sevilen hoş görülü

Sen AŞK misin ????
Ya neyse ciddi yorum yapıyorum .
Bu kızı ben fake multi falan sanıyordum yani forumdan öyle şeyler geldi geçti ki insan hali ile şüphe ediyor. Bi de benim Maria olduğumu bilmesi üstüne tuz biber oldu dedim bu kesin birinin multisi. Neyse üstünde durmadım ama cok tatlı eğlenceli muzip çocuklar gibi.
Sonra dedim ki;
Boşver Betty sana mi kaldi multisi fakeligi
Kiz çok tatlı eğlenceli
Sen et muhabbetini: p
Kompleksli biri değil kesinlikle. Xasthur ile mutlu olsunlar .

sempatik ve patavatsiz hatun .) benim hosuma gidiyor boyle sahsina munhasir kisilikler. Tanidikca yazarim.

feykli multili yorum bırakmıcam, samimi geliyor ama nickindeki 'R' ler büyük olunca itici oluyor şimdi efenim forum şartlarında nicklere ve avatarlara aşık olunuyorsa bende nickten yola çıkarım itici geliyor derim hiç kızma yani adshdssa neyse. Hakketten samimi, ha bu arada hülya başkasına aşıkmış ayrıldım ondan .s

Ozu sozu bir insan

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MoRR

Bir baktım ki yengem uyormuş kendisi :d
Beni evlatlık almayı planlıyorlar. ( iyi olur bence)
Sevginiz o kadar güzel ki hep böyle olun.
Çok eğlencelisin, hareketlisin.
Abim kolay kolay sevmez kimseyi ama gerçekten bizim gördüğümüz kadarı bile sevilecek diyorsak , o kim bilir neler görmüştür :)
Bir ara tanışalım. Sonuçta evlat edineceksiniz beni ajsjdjs

Hep böyle güzel kal.

Bu kızımızda bi parladı alevlendi şimdi kısık ateşte devam ediyor

Geri