Morfinyus

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Onun bu forumda bi benzeri yoktur iyi niyetli ve daha pozitif bakar hayata kendisini forumca çok seviyoruz :)

Vakti zamaninda samimi oldugu bir kiz arkadasinin kazigini yemistir kendisi. Kirildigi halde kirmadigini fark ettigim gunden beri gozumde daha da buyumustur benim guzel kardesim. Kiran kisi kirmanin verdigi utanc ile kayboldu bence .Ya da oyle bir sey .)

Icli kiz, samimiyeti sorgulanmayacak kadar saf. Canimizin icisin bebisim, seni sevmeyeni allah carpar :D

Önce isimden kazandı sonra sonsuz iyi niyetinden. Bu devirde hala böyle insanlar var mı ya? dedirtiyo bu kızlar bana. Üçünü de çok seviyom pek sevgimi filan göstermekte şey olamasam da .p

Bu forumdan kazandığım bir güzel insan daha

Tek sözümle o kadar yorgun olmasına rağmen iş çıkışı geldi ne bahane uydurdu ne de geçiştirdi geldi görüştük,konuştuk,güldük,keyiflendik,sinirlendik birlikte 7-8 saat çok güzel zaman geçirdik.

İçindeki sempatiklik yüzüne de yansımış biri O ve gerçekten üzüntüyü hak etmeyen bir karaktere sahip,daha çok görüşüp konuşacağız minikle :p (son dakika pozumuz deşifre olmasın aman :şekil: ) daha çok şey yazarım seninle ilgili minik :p ama her şeyi buraya yazmak olmaz herkes de her şeyi bilmesin :p .

Sanal da bir güven sorunu vardır bunun sebebi hem karekter yoksunu hatunlar hemde erkeklerdir,ama yüzüne karşı söylediğim gibi bana güvenip görüştüğün ve her saniyesinden keyif aldığım bir sohbet yaşattığın için teşekkür ederim.

Her şey güzel olacak sadece inan ve yapamazsın diyenleri hiç umursama yaparım de ve yap tekrar görüşmek üzere kendine çok ama çok iyi davran :hi:

Sevgiler, saygılar iyisiniz hoşsunuzda.
hani yani sevmeyin lan :/ kıskanmak benim huyum. :o

Sevdoşuum yıllar önce tanıştık kendisiyle hala daha bağımızı koparmadık pek samimi pek içten pek güleryüzlü çokta severim kendisini canım benim gülen yüzün solmasın hiç :dostum::oy::şirine:

Sanırım Cihat(ilahimorluk)'ın yakın arkadaşıymış. Kendisinden çok iyi bahsettiler. Çok iyi ve sempatik bir arkadaşımızmış.

Morfinyus, aslında bir kaç defa konuştuk fakat arkadaş olamadık bu yüzden konuşmayı ilerletemedik pekte giriş yapmıyor önceden konuşmuyorduk şimdi az buçuk tanışıncada yine konuşmuyoruz bakalım orta yolu bulur muyuz? :cici:
Bence iyi birisi forumca sevilen birisi, inşallah tekrar istanbula gelirsem mutlaka görüşeceklerim arasında tabii o zamana kadar mesafe kat edebilirsek mutlaka görüşürüz. :)

En son bıraktığımda SAW da idi. Hala oralarda mı acep?

Tatlı bir kızdı .
Canım sıkıldıkça o'na avatar atardım .Çok severdi.

Bence de tatlı bir kızdı. İçi dışı birdi.

Kalmadı böyle tatlı kızlar forumda :)

Baktım baktım bulamadım konusu varsada birleşim yapılır artık..
Ilk geldiği zamanlar anlık a atmış olduğu parmağına çok gülmüştüm kusura bakma cidden çok güldüm dnssj
Bu kızı seviyorum bu kız akli basında kimseyle ikili diyaloğa girmiyor kendini bilen gördüğüm kadarıyla dedikodusu yok kendi halinde işinde gücünde evinin kadını :p beraber kamp yapmak isterim kendisiyle eminim çok eğleniriz..
Mutlu kal..

Vakti zamaninda samimi oldugu bir kiz arkadasinin kazigini yemistir kendisi. Kirildigi halde kirmadigini fark ettigim gunden beri gozumde daha da buyumustur benim guzel kardesim. Kiran kisi kirmanin verdigi utanc ile kayboldu bence .Ya da oyle bir sey .)
sonra o kiran kisi gelip bana begeni vermisti bu yazdigima, sonradan forum degisince gitti begeni .p entrikarlar...........

Geri