Morfinyus

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kendisi bir sevimli bir ehm ehehhem şey olabilme kabiliyetine sahiptir. Buraya gelme sebebimdir ancak çoğu zaman gülümseme sebebim de olduğu için önceki söylediğim çok onemsiz. Sesini ve kaşlarını çok severim ayrıca.

Saygılar. xjxkzkxjsjsj

Galaxy S5 Tapatalk.

Morfinyus zamanı gelmişti yazmanınnnn .Hadi başlayalım .

Çok sevdiğim arkadaşlarım arasında kendisi .Benim için çok değerlidir , kendisi gibi kalbi temiz dürüst insanlarla birlikte onun adına çok mutluyum .Sinirlendiğini hiç görmedim hep pozitif her daim gülüyor bunu yapmak çok zor ama o başarmış ve hayatı boyuncada böyle kalacaktır eminim .Bu pozitif oluşun sana çok şey kazandırıyor .''İç temizlenmeden dış temizlenmez'' sözü aklıma geliyor , insan ilk düşüncelerini kalbini temizlemeli sonra yüzüne baktığında o insanı anlarsın nasıl biri olduğu hakkında. İşte Sevda da öyle kalbini düşüncelerini temizlemiş ve ona bakan çok iyi arkadaşı oluyor .Böyle bir insan gördükten sonra kim olmaz ki ? :) Yazılacak daha çok şey var ama bilirsin beni hep içimde saklamaya çalışırım :p Kendine çok iyi bak ve her daim arkadaşım kal her zaman yanındayım iyi ki varsın :)

onlara :D

huni-karikat%C3%BCrleri_295192.jpg

kendisini tanımıorum ama instagramda görmüştüm foruma üye oluncada sordum oymuş

Sevmedigim
Fakat cizgisini hic bozmuyor dediklerimden yahu.

Güçlüdür Morfinyus.
Çünkü Yek'in koruması altında :p
Daha önce demiş miydim bilmiyorum, ben severim yerinde kıvamını bulan hatunları. Olması gerektiği kadar, tam hayata layık.
Aç Sevda Sözleri oku, ben Cemal Süreya değilim :gel:

Sigaralı avatarlarını beğenmesem de kendisini beğeniyorum
Bir gece görmesem uyuyamam artık :p

Çizgisini hiç bozmayan üyelerden. :d

Morfinyus

Damla'nın diğer yarısı, yarım birer elma gibiler.Tamamlanıyorlar beraber.Daha mantıkçı sezdim onu.Neşesi hiç bozulmasın. Gökyüzü nü benden sonra en çok seven insan (gıcık gitme şeysi etmeden olmaz lasjdlkj) Başarı ve huzur yakanızı bırakmasın :cat:

Kiskaniyorum zaman zaman onu :T:
Nesesini hele ki.
Bi cemok demesi var, of dedirtiyor :asd:
Ama yinede sevmelik.
Operimg.

Morfinyus , birgün ansızın aramızda daha bir merhabacılığın bile lafı olmamışken,bianda yanyana buldum ikimizi :asd:
bi baktım çıtı pıtı,minnak bir şey geliyor karşımdan sırıtarak :D
okadar sevimli,okadar sohbeti hoştur ki :) saatlerce oturabilirsiniz yanında :)
bazen kızıyor yazmayınca :p minik diyorum ben ona :p
boy takıntısı var hafiften :asd: yol üstü uğrak yerimdir kendileri :dyg:
çokça severim :şirine:

Her ne kadar koyu Beşiktaş'lı olsa da seviyorum kendinisini :p benim deli yanımı gören ciddi duruşum ardındaki o mizahi tarafımı gören forumdaki çok ender insanlardan o yüzdendir ki kendime yakın hissediyorum :p duruşu ve tavırları hep mesafeli sadece sevip güvediği insanlara karşı sevecen ve ılımlı.İstanbul'un farklı yakalarında olsak da bir gün (en kısa zamanda yani :p ) karşılıklı birer kahve içeceğiz sözümüzü verdik karşılıklı,o zaman daha çok yazacak durumda olacağım kesin kendine iyi davran öpüyorum :p

Ay ben sana yazmamışmıyımmmmmmmmmmmm :benmi:
Sevda gülüşü güzel, gamzesi güzel,kendi güzel,yüreği güzeeeeel insan:tatlı:
Aslında çok öncesinden tanıyorduk birbirmizi ama burda daha fazla samimi olduk,duruşunu ,muhabbetini çok seviyorum.
Herşeyin güzelini,özelini hakediyor:öp:
Seviliyorsun kuzucum :ask​

Kara Sevdaaam :dyg:
Sözlüğüme karşılık yazamıyorum o yüzden konuna geldim tekrardan hatun :D
Aloo 'yu nasıl söylediğimizi kimse asla bilemeyecek :asd:
Bütün kaba şivemi senle damlaya bulaştırdığım için kendimle gurur duyuyorum :rolleyes:
Ben kabayken siz nazik olamazsınız :ask
Seviyom len.
:gel:

Geri