Morfinyus

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Sabiha Gokcen ondan sorulur .) aslen bizim orali oldugu icin yakin hissediyorum kendime. Hos geldin tekrar canim :oy:

sen nasıl bu kadar mükemmel olabiliyosun? moralim bozukken bunu hisseden bana yazan 5 yıldır acılarıma , gülüşlerime, herşeyime ama herşeyime ortak olan tek insansın. Ben seninle istediğim gibi bir insan olabiliyorum. Benim düşündüğümü düşünen, aynı mantığa sahip oldugum melek tanesi. Whatsapımın gülü Uçakla giderken onu görmeden gidemediğm. Hasretliğim. :hile:
Çok özledim., Seni , evdekileri , hakanı Damla halaaa demesini :hih:
Seninle saatlerce dedikodu yapmayı. :sleep: sonra uyumayı ,dertlerimi dökmeyi. :dusun:
Sevda; Neşe saçan , yüzü hep gülen, derdini belli etmeyen, 20li yaşlarda olup bazen 15 yaşında küçüçük bir kız olup, bazen 30 yaşında bir insan olabilen, koyu beşiktaşlı bir insandır .:p
Tanıdıkça sevesiniz, sevdikçe sevesiniz gelir. :öp:
ama bana kalırsa sevmeyin. :hih:
Çünkü ben yeterinden fazla seviyorum.:dyg:
Çok seviyorum, sanal olup reel olduktan sonra tüm ailemin içine girebilen, teyzemin ilk buluşmamızda ' bize bile böyle sarılmadın hiç' dediği insandır. :dostum:

İyiki varsın Dostkokulum. :cee:

Morfinyus :$​

15-06-2015
Farklı , özel, kıskandığım , sarılmaya doyamadığım, en değerlim, tek bilenim. :dyg:

O beni prenses peri saniyoooo:D
Gecenin bilmem kacinda mesaisi basladigi icin, su an kimbilir kacinci ruyasini gormekle mesguldur o.
Biz onunla tanistigimizda whatsapp yoktu, msn vardi. Ah o msn dile gelse de konussa:D Soylenebilecek cok sey var ama utanirim:dyg: yok aslinda usenirim:D o bilir cunku[emoji14]
Ben size onemli bi detay verip kaciyim simdilik. Sevdikce sevesiniz gelir, sevin onu:D

herkes de tanıyo arkadaş bi ben en son tanıştım galiba :T:

sabiha gökçen ne iş?
xray cihazlarına bakıyorsa onun oradan geçeyim de bana kemer çıkarma işkencesini yaşatmasın

karakterini bilemem ama çok saf masum bir güzelliği var üyenin.gözler de kalbin aynası ise eğer.

sghavalimanına gidersem gözüm arayacak hep
biraz ipucu verse güzel olucak

Herkes görmüş ben görmedim ya =) Dikkat çekici mesafeli aynı zamanda sıcakkanlı üyelerden birisi.Alıştı hemen bize, iyi ki gelmiş hoş gelmiş:)

Umarım her daim güler yüzün

Keyfiniz yerindeyse oyun havası, canınız sıkkınsa türkü, umursadığınız halde umursamaz görünmek isterseniz rock, yere göğe sığamıyorsanız pop, sinirden saçınızı başınızı yolmak isterken caz, sakinlik istiyorsanız slow ve didişmek istiyorsanız rep müzik tadındadır. Herkese nasip olmaz.

Duygulanma, döverim.

Onu anlatmaya kelimeler yetmez sıcak kanlı ve espirili bir yapısı vardır sever sayarim kendisini:)

Ablasının miniği.
Hem güzel hem tatlı hem dobra.
Yanıma gelmesini bekliyorum saçlarını sevdiğim.
Bir de aklıma göktengriyi getiriyor. Zira o da unutamadıklarımdan.

Hatun iyi, hatun canlı, hatun kafa dengi, hatun güzel daha ne olsun.

ps. Bir mesaj kadar uzağındayım;))))) akjsjdjdj

forumda en eski tanıdığım o benim. içi dışı bir kurban olduğum:dostum:

Sevmeyin lan sevdayı.
Paylaşamıyorum minnacık bişey zaten.
Ben gördüm ilk ben sevdim , kimse yokken ben vardım.
5 yılımı ( yılını ) verdik birbirimize.
Yeri geldi kendime anlatmaya korktugumu paylaştım ben onunla.
Yeri geldi beraber uyuduk., yeri geldi telefonda beraber ağladık.
Yeri geldi onun için uykusuz kaldım, yeri geldi benim için uykusuz kaldı.
Mutsuz olsa hissediyorum mesela. Aramızdaki süper bağ bu zaten.
Kimselere benzemez sevda. Kalbi sanki altından.
Kavonazlara koyup saklayasım var.
ilk buluşmamız mesela an an aklımda.
Beni merak etmesini bile çok seviyom kiii ben.
hele o düşüncelerimizin aynı çıkması , aynı düşünmemiz.
bide ailesinin Trabzonsporlu olması varya.
Yeğenlerinin beni Damlaa ablaa diye karşılaması
Dünyalara bedel
Bir kar kış günü
Aralığın 21 i kapınızı çalarsam şaşırma.
iyiki varsın megabre, dostkokulum,minnağım .
:dyg:

Acaba bu hatun ile tanışıyor muyuz yaMorfinyus
Yeni turkuazımız :D Hoş geldin aramıza :)
Nick değiştirdiysen ben hatırlamadım seni ki :(

Sevdim bu ttalı şeyi lan :d Yanaklarını sıkasım var. :T:

Geri