MoR BaYkUs

Konu sahibi son olarak 3082 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsmim Timur
Soyismim Yakamoz
Tatar Türküyüm
İstanbul'da yasiyom ama şimdi isimle alakalı Niğde'de yım.

Kimlik fotokopisi gibi olmus timur yakamoz .p
Is okul yas hobi mobi bahsetseydin ordan yururduk :aeg:

Ben biliyorum hobilerinden birini Mathilda kitap okumayi seviyormus ,ayrica Eroinle Dansa bayiliyor .
Bi de baykuslari cok seviyor .d
25 yasinda , besiktasli , sevdigi bir hanim var Allah bagislasin , 6 aydir uyusturucu kullanmiyormus kendisini tebrik ediyorum . Su anda da sigarayi birakmaya calisiyor.

Memnun olduk Timur bey

5 dakika icinde stalkladim , eksik yuksek bilgiler varsa affola hdbxhe

amber dfksahfdsa nabtin sen? neden yapıyorsun böyle şeyler acaba benim hakkımda bilmiyorsundur bu kadar şey, kıskanıyım mı? :liv: :D
amber sayesinde sizi biraz olsun tanıdık Timur Bey, hoş geldiniz forumsala.

Azerbaycan'da dogulmusum. Orda okuyodum okuldan 10 cu sınıftayken atıldım. Fakir bir ailede dünyaya gelmişdim. Neyse sora inşaatlarda caliaya başladım rusiyada Ukrayna'da moldovada Özbekistan Kazakistan derken yaşım 21 oldu tabi askerlik yapdim o sirada. Sora Türkiye'ye geldim. Burda da inşaatlarda başladım çalışmaya. Öyle böyle derken sevdik hemde çok sevdim. Sora terk edildim. Fakirdim ya insatciydim ondan. Dedim böyle olmaz. Carki feleyi donderdik. Şansıma büyük ikramiyeler peş peşe çıktı. Köşeyi donduk. Ama yine insatciyim ama usta amele diyilim artık. :). Sadece anlamadığım insatciyim diye beni kucumsuyenler eyer bizler olmasaydık nerde yaşarsınız. Neyse şimdi de terkedilmenin açısıyla kıvrana kivrana ama mutluluğu parayla satın almaya çalışır gibi yaşıyorum.
Soruları cevapliya blirim. Ortama karışmak isterim kim neyi bilmek isterse buyursun sorsun :)

amber sevdiğim var ama ayriyiz. Bir ömürlük ebedi bir ayrılık içindeyiz yani. Ama hayata inat hayla güle bilen biriyim :)

Amber beni sasirtiyorsunuz kuzum xd

Yesilcam filmlerine konu olabilecek potansiyele sahip bi hayat, ilginc .p
Azerileri severim, hosgeldiniz

Hosgeldiniz. Guzel anlatmissiniz kendinizi ama kose nasil donulur ona biraz detay verseydiniz, lazim da biraz .p

Mathilda hoş buldum tesekur ederim. lanemoje hoş buldum. Köşe dönmek derken yani bir zamanlar kendim usta gibi çalışırdım yomuye alırdım. Şimdi kendim işler alıyorum ve calisiyom. Mesela şimdi borda Niğde'de 20 ye yakın insat almışım ve ekibler kurarak calisiyom. Her kat atıldığında cebime 1000 TL atiyomsa bu bana göre köşe dönmek ve bir kat ortalama 5 7 güne tamamlanıyor. :)

Ben emeksiz zahmetsiz bi yol buldunuz sanmistim. Sanirim insaat sektoru bana gore degil :aeg: yine de sagolun. Tşk.

Emeksiz zahmetsiz var ama bence kimseye göre diyil. Kumar oynamak olur mesela. Yada adam soymak haraç kesmek.
Ama emekle zahmetle kazanilinca zevkli oluyor. Çünkü zamanında çok haram paralar kazandım ama Vallahi bir kutusunun faydasını hiç görmedim. Ama çok şükür bu günüme. Şimdi her şeyim var bir o yok ( :)

Yok o Sakarya'da yaşıyor ama İstanbul'da okuyor. Bende İstanbul'dayım ayrılınca koca İstanbul bana dar geldi terketim İstanbul'u sanki o beni terketti bende hirsimi İstanbul'dan çıktım bende İstanbul'u terketim uzak olum unuttum dedim ama olmadi. Ayrıldıktan sonra beynim 2 ye bölündü . Yani önceleri hiç olmayan beyin 2 oldu biriyle ise normal hayata yönelirken biriyle de hep onu düşünür oldum ve böylede devam ediyoruz. :)

Ben biliyorum hobilerinden birini Mathilda kitap okumayi seviyormus ,ayrica Eroinle Dansa bayiliyor .
Bi de baykuslari cok seviyor .d
25 yasinda , besiktasli , sevdigi bir hanim var Allah bagislasin , 6 aydir uyusturucu kullanmiyormus kendisini tebrik ediyorum . Su anda da sigarayi birakmaya calisiyor.

Memnun olduk Timur bey

5 dakika icinde stalkladim , eksik yuksek bilgiler varsa affola hdbxhe

Allah’ımmm :msm:
Şu stalkın güzelliğine bakar mısınız kimin amberi ya :dyg:
Gurur duyuyorum seninle meleyim :hile:

Allah’ımmm :msm:
Şu stalkın güzelliğine bakar mısınız kimin amberi ya :dyg:
Gurur duyuyorum seninle meleyim :hile:

Ahahahah , ya tesekkur ederim , senden takdiri aldigima gore başarılı bi stalk olmus :dyg: :hppy:
Zamanla daha da gelisecegim Basagim <3 jdhdhsf

Mor en sevdiğim renk. Baykuş en sevdiğim hayvan. Arkadaşlık çevremde de baykuş olarak blinirim. Her insanın sevdiği bir hayvan var ben çocukluktan baykuşu sevdim. Onlar da tenhaligi sever geceleri takılır :) benim gibi yani. Önceleri BaY TiMuR nickini kulanirdim soralar içimdeki o insan öldü ve böylece baykusla hayata devam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri