Montella'ya yönelik eleştirileri haklı buluyor musunuz?

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
yok boş :=)
Bulgaristan maçı yanıltmasın bizi, ben bu hocayı milli takımımızın hocası olarak zayıf görüyorum.
aklında bir alternatif var mı peki zira en iyiler dediğimiz şenol güneş de fayda etmedi. bence bu kan uyuşmasıyla ilgili ki montella' yla şimdilik uyuştuğunu düşünüyorum. genç bir jenarasyon var ve montella onu anlıyor

aklında bir alternatif var mı peki zira en iyiler dediğimiz şenol güneş de fayda etmedi. bence bu kan uyuşmasıyla ilgili ki montella' yla şimdilik uyuştuğunu düşünüyorum. genç bir jenarasyon var ve montella onu anlıyor
Milli takım hocasının yabanci olmasi da beni rahatsiz ediyor aslında..

st olmayan oyun anlayışına kızıyorum
kaleciyi defansı da sil komple orta sahadan kadro kur o zaman
maç tıkandığında ileriye uzun top oynayacaksın ilerideki adam da topu sağa sola indirecek uzun boylu olmasa bile defansı rahatsız edecek şut çekmeyi bilecek falan
koca ülkede seni memnun efen 1 tane forvet yok mu yani

Yolları açık olsun!:kalp:

Vincenzo Montella: "Takımımı sadece bir futbolcu grubu olarak değil, 'adamlar' olarak nitelendireceğim. İnanılmaz bir birliktelik var ve bu birlikteliği kimsenin bozmasına izin vermeyeceğiz."

Bizim ülkemizde hiç mi santrofor yok. Öyle devşirme forvet ile olmaz.

hayır bulmuyorum ispanyaya yenildi diye olur böyle kazalar futbolda bak dünde berabere kaldılar çok iyi oynadılar o kadar eksiğe rağmen montella çok iyi oynattı

Son düzenleme:
Bu adamın nasıl bir başarısı var da milli takımda olmayı hakediyor? Geçmişinde ne var mesela? Biri bana açıklayabilir mi?
İtalya’nın yada diğer kulüplerin bu adamda göremediği neyi gördük de takımı emanet ediyoruz?
Adana Demirspor’u ligde 4. yapmıştı evet. Kariyerinin en büyük başarısı bu.

Elindeki malzameyi ancak bu kadar kullaniyor. Malzeme bozuk malzeme.

Bugün kötü yönetti. Maç planı/oyuncu değişiklikleri vs son derece sorunluydu. Ama bugüne kadar getiren de o.

Maç sonundaki açıklamaları ise esas endişe verici olandı.

Yok iki kere geldiler attılar. Yok maçı biz domine ettik falan. Analizi yanlış yaparsan teşhisi de yanlış koyarsın.

Bir an için bile olsun maç döner, kazanırız vs hissine girmedim şahsen. Çok belliydi olmayacağı maçın her anında.

Geri