Montanadan Denemeler...

Konu sahibi son olarak 2384 gün önce görüldü
Umarım beğenirsiniz arkadaşlar bir kaç denemede benden olsun dedim geriside gelebilir her daim​

Deneme edebiyatta yazı türü değilmi cınım:D:D ve sayın silahşörüm o montaigne'den denemeler olmasın sakın :D:D al sana ispat:D:D
MONTAIGNE-DENEMELER_103199_1.jpg

merdaneler sultanı makbule yine iş başında anlaşılan özel fiyat 5,95 TL :zuha: :D resimler hoş olmuş kardeşim ama bursanın heryerini görmek istiyorum :D

merdaneler sultanı makbule yine iş başında anlaşılan özel fiyat 5,95 TL :zuha: :D resimler hoş olmuş kardeşim ama bursanın heryerini görmek istiyorum :D

doğruları söylüyoz yaa tabi mufattal hemen müdahale et dimi :D:d
bencede bursa iyimiş :D:D

Deneme edebiyatta yazı türü değilmi cınım:D:D ve sayın silahşörüm o montaigne'den denemeler olmasın sakın :D:D al sana ispat:D:D
MONTAIGNE-DENEMELER_103199_1.jpg

işi buraya nasıl bağladın hayret yaa deneme sadece edebiyatta olsaydı heryer yyazı olurdu he Bursa iyidir bursa:D

Mon[T]anA;550336' Alıntı:

işi buraya nasıl bağladın hayret yaa deneme sadece edebiyatta olsaydı heryer yyazı olurdu he Bursa iyidir bursa:D

Deneme niye diyosun arkadaşımmm acemi çekimlerim desene sanki helikopterle tepeden bursa çekimi yaptın başımıza ne ukalasın yaa köylü :D:D

Mon[T]anA;550336' Alıntı:

sen buna bakma kanka adı üzerinde makbule sen dersin bayram haftası bu der mandal tahtası :D

nerde bu yönetiiiiiiiiiimmmmmm ufacık kızı iki koca adam ezikliyor arkadaşım olamaz yaaa :D:D:D:D Tılsım gelsinde gör sen hepsini dşcem şikayet etcem :D:D:D:D

tılsım ( Lady Katina ) zaten beni açık açık tehdit ediyor eline bahane mi vermek istiyorsun :D

Güzel Kareler paylasim icin tskler orda olmak isterdim :cici:

Çok hoş kareler :) Özellikle benim gibi hayatı vişne reçeli ve papatyalar olan biri için papatya resimleri ayrı bi önem taşır. Paylaştığınız için ayrıca teşekkür ederim...

teşekkür ederim bende çok sevmiştim o fotoğrafı hatta birazda uğraşmıştım :)

getiririm merak etme efemmm gelde gerçek yerlerini gör birde:)

özellikle papatyaya bayılırım harika olmuş.bursa demekki oralar ilk anlamadım ama söledikleri için sonradan daha detaylı baktım gerçekten güzel ve ulu camii de ordaydı dimi ben orayıda görmek istiyom yakınsan birgün beklerim resmini hep nedense rüyalarımda görüyom orayı anlamadım gitti.

evet orayı bir çok şekilde bende çekmeyi istiyorum yakında birşeyler yapabilirim merak etmeyin ayrıca teşekkür ederim :)

4. fotoğraftaki şehir manzarası güzel olmuş kardeşim devamını bekleriz inşalllah eline koluna sağlık

Geri