-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dikiş değil kanca takmışlar yaa adamın suratına …!Yüzde iz kalır değil mi? @climax
Estetik dikiş atılması gerekirken ki onda bile iz kalıyor, işte milyon dolar kazanmak da bir yere kadar...Yani ben hayret ediyorum.
Adamın suratını stapler ile dikmişler
Salak bunlar yenim ederim baytar
Hayır savaş alanında değilsin. Deprem felaketinde değilsin. Neyin telaşı bu. Kapat adamın yarasını spançla. Çok uzaklaşmış yara dudağı varsa geçici olarak yaklaştır striple. Paketle gönder. Hayır yani neyin telaşı bu. Zimbalamışlar adamı ki onu da düzgün yapamamış.Estetik dikiş atılması gerekirken ki onda bile iz kalıyor, işte milyon dolar kazanmak da bir yere kadar...
Oldukça güçlü kulüpler ve her imkana sahipler ancak kendisi de şoka girmiş olabilir, acı da çekiyor.Yemin ediyorum şoktayım @Lefty yani bırak estetik dikişi normal dikiş atsalar da olurdu adamın suratını zımbalamışlar resmen işin enteresan yani bu adam niye buna itiraz etmemiş
Evet hocam var biliyorum ama dediğiniz gibi uygun zaman ve uygun yerBu arada öyle bi dikiş şekli var @Ahura . Uygun yerde zamanda çok işe yarar. Mesela saçlı deride tercih ederim.