Monaco-PSG maçında Donnaruma'ya yapılan ve kart verilmeyen müdahale

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Çok kötü bir darbe almış.
Gerilimi yüksek maçlarda neden böyle hakemler veriliyor diye isyan ediyor Psg liler?

Yani ben hayret ediyorum.
Adamın suratını stapler ile dikmişler :D

Salak bunlar yenim ederim baytar
Estetik dikiş atılması gerekirken ki onda bile iz kalıyor, işte milyon dolar kazanmak da bir yere kadar...

Yemin ediyorum şoktayım @Lefty yani bırak estetik dikişi normal dikiş atsalar da olurdu adamın suratını zımbalamışlar resmen işin enteresan yani bu adam niye buna itiraz etmemiş

Estetik dikiş atılması gerekirken ki onda bile iz kalıyor, işte milyon dolar kazanmak da bir yere kadar...
Hayır savaş alanında değilsin. Deprem felaketinde değilsin. Neyin telaşı bu. Kapat adamın yarasını spançla. Çok uzaklaşmış yara dudağı varsa geçici olarak yaklaştır striple. Paketle gönder. Hayır yani neyin telaşı bu. Zimbalamışlar adamı ki onu da düzgün yapamamış.

Yemin ediyorum şoktayım @Lefty yani bırak estetik dikişi normal dikiş atsalar da olurdu adamın suratını zımbalamışlar resmen işin enteresan yani bu adam niye buna itiraz etmemiş
Oldukça güçlü kulüpler ve her imkana sahipler ancak kendisi de şoka girmiş olabilir, acı da çekiyor.

Burada çok sık kullanılan bir dikiş sistemi.
Tuhaf karşılamanız çok normal.
Sadece futbol sahasında değil normal hastane de bile bu olabilir.

Geri