Monaco - Fenerbahçe Beko / Final (70 - 81)

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
bence anlatılmak istenen daha çok şu gibi ama yine de siz bilirsiniz.dfkgjd : şampiyonluk yarışında olan iki takımın birbirine gönderme yapma durumu çok normal, değil mi? bundan daha doğal ne var? ama rakip olmadığımız bir lig… iki takımın da ucundan birbirlerine değen hiçbir şeyleri yokken — ki branş bile başka — kendi keyiflerine bakıp bunu en temiz şekilde, tadını çıkararak yaşamak varken….......... bilemiyorum.dfgj üzücü........
Olumsuz örnekler var hatta bu duruma iki takımın yönetim kadrosu fırsat veriyor ve şayet çözüm aranıyorsa iki başkan bir araya gelmelidir yoksa yıllarca bu tip tartışmalar uzar gider. Hepsi değilse bile bazı taraftarlar yönetimin tavrından etkileniyor.

Son düzenleme:
basketbol turnuvası kazanmışlar ama hala dillerinde galatasaray.....
ne değişik bi topluluksunuz arkadaş ya

Avrupa'da başarı elde etmiş bir Türk takımını kutlamak gerekiyor ve isterse bu başarıyı basketbolda değil de atletizmde elde etmiş olsun, sonuçta başarı başarıdır.

Vandallık yapanlara ise her iki kulübün yönetimi çözüm bulmalıdır.

Avrupa'da başarı elde etmiş bir Türk takımını kutlamak gerekiyor ve isterse bu başarıyı basketbolda değil de atletizmde elde etmiş olsun, sonuçta başarı başarıdır.

Vandallık yapanlara ise her iki kulübün yönetimi çözüm bulmalıdır.

Ben sayın Ali Koç ile aynı düşüncedeyim. Teşekkürler.

Moral oldu sonuçta ve yeni sezona daha istikrarlı hazırlanacağız demektir. Biraz teselli biraz da moral diyelim.:)
Onu alamayanlar var. Lige girip girdikleri sene hezimetle köyüne dönenler de var Leftyciğim. Sen onlara aldırma. Jfjfjjf

Spor kulübü olamayanların asla anlayamayacağı şeyler bunlar…

• Kahkaha
Tepkiler: Kim

kardeşim biz de kazandık avrupa kupası. kazanmadık mı?
korkmayın arkadaşlar, bizim de kupamız var deyin, korkmayın.

Geri