Molped Reklamı Nil Rüzgar Erkoçlar Bayan hali ...

Konu sahibi son olarak 1238 gün önce görüldü
[YOUTUBE]nIKYHvmuB6A[/YOUTUBE]

Molped Reklamı Nil Rüzgar) Erkoçlar - Tuba Büyüküstün - Yasemin Ergene - Hande Katipoğlu

Bu ped reklamlarındaki hatunlar aşırı mutlu. Orkidi takan hopluyor, molpedi takan zıplıyor. Yüzümüzü güldürecekse bizde takalım :asd:

Bildiğin İsveç gibi ülkeymişiz lan. Ağzına sıçmışlar ülkenin bu takunyalılar

Ben Rüzgar Erkoçlar'ı çıkaramadım hangisidir diye. Biri söylesin.

Reklamın sonunda Hülya Avşar çıktığında diğer kızlar çığlık atıyor sadece bu delikanlının "ulan ne karılar var beaa" der gibi ağzının suları akıyor.
O zamanlardan baş vermiş demek ki

Ya işte..bi de kuzu gibi sapı varken kestirenler var. Şu kız kadar erkek olun :)

hiç hoş değil konu ve bütün içeriği

O değil de marplemin mutlu bok'undan rahatsız olup çüklü vajinalı konular açman da ironinin dibi olsa gerek. :ddd

O değil de marplemin mutlu bok'undan rahatsız olup çüklü vajinalı konular açman da ironinin dibi olsa gerek. :ddd

Oncelikle yorum yaptıgınız icin size cok tsk ederim.

Yorum yapmak elestirmek baska sey hakaret etmek baskasey bunları birbirinden ilk once ayırmak lazım.Siz bakın ne güzel birini yada birşeyi elestirdiniz ben buna saygılıyım .

Konu ile alakasız yorum yapacağım :D bazı üyeler var yorumlarını okudukça kahkaha atıyorum :D Çok yaşaşın siz :D

Fallik devri yoksunu
Islamifobik
Nevrotik
"Self-Deception"

Maalesef.

Benim mesajım neden silindi?

Süreyya

Pek kıymetli ahlak bekçisi yöneticiler salak salak çüklü müklü, vajinalı majinalı konu açanlara (üstüne üstlük bunlardan biri de admin iken ve adam bildiğin vajina niye sarkar diye konu açmasına rağmen -ki uygunsuz içerik diye de iletileri silmiş- bu ahlak bekçisi yöneticiler senin benim falliğimize, anal dönemimize, oral dönemimize laf eder) bir şey demezken, senin benim psikolojik teşhislerimize müdahale ederler.

Ekleme:

Bel altı espriler gelmiş, çok güzel. Zihniyeti magmaya çektiğimize göre bir sonraki durak karanlık çağ.

Anlamadığım;bu kadar mizojinik içerikli bir konu ve yorumlarla dolu iletiler silinmiyorda (yanılmıyorsam bayan yöneticiler buna suskun kalmış)neden benim bilimsel açıklama yapmaya çalışmam silindi?Sanırım falusa laf etmişliğim özgürce ifade edebilme rahavetimi elimden almış olabilir.

Görüyorsunuz sayın kullanıcılar.
Kadınlık organı,kadın olmanın en önemli olan periyodik devirleri ile alay etmek gayet normal.Sonra kadınlara saygımız sonsuz derler.
Aman ha biri erkeklik organına laf etsin.Erkekliğe nasıl laf edersin?Hadi erkekler kendileri ile dalga geçsin?Sıkar.
Silinir mesajlar,susturulur konuşanlar.

Bayan adminlerede tesüf ediyorum.Bu konularla biraz siz ilgilenip böyle saçmaliklara izin vermeseniz keşke.

Geri