Moğolistan 20 Bin Türk Erkeği Arıyor

Konu sahibi son olarak 1722 gün önce görüldü
Ya beyler kadın diyince atlıyorsunuz hahaha moğol kadını yazıp bir googlea bakın önce :D o asyalılar bu asyalılar değil fyi .p

Hâlâ geçerli mi? Forumdan bir kaç kişiyi, iş yerimden bir kaç kişiyi feda ediyorum. Moğolustan kardeş ülkedir, tabi ki vercez ona 20bin erkeği.

20 bin mi yoksa milyon mu onu kararlastiralim...

Konuya girmeden önce kesin İsmail yazmıştır, ben giderim diye düşündüm ve yanılmadım...

ya bak ciddi soyluyorum.. boyle seyler okuyunca milletimizin erkeklerini kuyruga girmis sekilde canlandiriyorum hele "kadin" kelimesini duyduklari zaman boyle:
1632254382862.png

komikligi biryere kadar ama gozden dusuruyolar kendilerini yaaa. deli dana gibi oraya buraya atlama potansiyeli karizmayi yerle bir ediyo

Sen yoksan her sey eksik..sen varsan her sey tamam.PppP
O degil de aklima şey geldi sevgili @Çavla n hocam.
Bu sarki sözünü felsefenin hangi ögretisine kodurtabiliriz?
Canım hocam, ben de tam Süreyya hocam epeydir merak ettirmedi beni diyordum akşam akşam.:emoji_heart_eyes:
Öyle alışmışım ki senin o şahane sorgulamalarına, eksiklik hissettim galiba.:emoji_rose:
İşte bu, sen yoksan her şey eksik, sen varsan her şey tamam.

''Düşünüyorum, öyleyse varım'' diyen Descartes ucundan bucağından yaklaşıyor Rasyonalizmde.
Fakat asıl bam telinden vuran Berkeley olmalı. '' Var olmak algılanmış olmaktır.''
Yani bir duyumsayan olacak ki varlık algılanılmış olsun. Esse est percipi!
Ya sence hocam?:emoji_rose:

çadırda sevisme fantezisi de bir yere kadar.

Canım hocam, ben de tam Süreyya hocam epeydir merak ettirmedi beni diyordum akşam akşam.:emoji_heart_eyes:
Öyle alışmışım ki senin o şahane sorgulamalarına, eksiklik hissettim galiba.:emoji_rose:
İşte bu, sen yoksan her şey eksik, sen varsan her şey tamam.

''Düşünüyorum, öyleyse varım'' diyen Descartes ucundan bucağından yaklaşıyor Rasyonalizmde.
Fakat asıl bam telinden vuran Berkeley olmalı. '' Var olmak algılanmış olmaktır.''
Yani bir duyumsayan olacak ki varlık algılanılmış olsun. Esse est percipi!
Ya sence hocam?:emoji_rose:
Olmak mi var olmak mimi diye ikilemde kaldim hocam.
Yani sarki sözün pasif halini (hadi bir gözlemci olarak diyelim) degerlendirecek olursam..
Yokluk ile varligin anlatimi geldi o yüzden gözümün önüne..cok bilmis Permanides hocamiz geldi, hocam.
Hani diyor ya yokluk bile var olmak zorunda.Yok kendi basina var olamayan bir gercek.
Hani ona demisler, neden filozoflar fakirlikle varligini sürdürüyorlar diye.
O da 6 ayda nasil zengin olunur diye göstermistir aptallara..ama asil isinin o olmadigini,isinin varlik deryasinin derinliklerinde gercegi arastirmanin oldugunu söylemesi..
Zenginliginin yoklugunun nedenini göstermesi..yoklugun ardinda zenginligin varligini göstererek..öyle bir sey.
Önyargiyi da ele alabiliriz sosyolojik anlamda ama bu da baska bi konu zahar.
Yanlissam belirtin lütfen.

Ama bunun ziddi; sözü aktif olarak (yani sanki bizatihi yasiyormus gibi) ele alacak olursak sevgili hocam, Berkeley en dogru secim oluyor.
Tecrübelerden dogmus bir hislik.

Ya beyler kadın diyince atlıyorsunuz hahaha moğol kadını yazıp bir googlea bakın önce :D o asyalılar bu asyalılar değil fyi .p
Yokluktan kimsenin aklına yazmak gelmemiş herhalde :dd evet diyenler asian kategoride takılıyordur belki, hepsi öyle zannediyordur :dd

Geri