Iyilikde yaramiyor xdben kimsenin damızlığı olmam; 1000 lira ödeyip doyça vizemi alır, berlinden hatun kaldırırım.. bizde böyle bi cengaveriz işte..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Iyilikde yaramiyor xdben kimsenin damızlığı olmam; 1000 lira ödeyip doyça vizemi alır, berlinden hatun kaldırırım.. bizde böyle bi cengaveriz işte..
sen yoksan Bilecik'e bile gitmem.Hehehe.
Sen yoksan her sey eksik..sen varsan her sey tamam.PppPsen yoksan Bilecik'e bile gitmem.
Canım hocam, ben de tam Süreyya hocam epeydir merak ettirmedi beni diyordum akşam akşam.Sen yoksan her sey eksik..sen varsan her sey tamam.PppP
O degil de aklima şey geldi sevgili @Çavla n hocam.
Bu sarki sözünü felsefenin hangi ögretisine kodurtabiliriz?
Olmak mi var olmak mimi diye ikilemde kaldim hocam.Canım hocam, ben de tam Süreyya hocam epeydir merak ettirmedi beni diyordum akşam akşam.
Öyle alışmışım ki senin o şahane sorgulamalarına, eksiklik hissettim galiba.
İşte bu, sen yoksan her şey eksik, sen varsan her şey tamam.
''Düşünüyorum, öyleyse varım'' diyen Descartes ucundan bucağından yaklaşıyor Rasyonalizmde.
Fakat asıl bam telinden vuran Berkeley olmalı. '' Var olmak algılanmış olmaktır.''
Yani bir duyumsayan olacak ki varlık algılanılmış olsun. Esse est percipi!
Ya sence hocam?![]()
Yokluktan kimsenin aklına yazmak gelmemiş herhalde :dd evet diyenler asian kategoride takılıyordur belki, hepsi öyle zannediyordur :ddYa beyler kadın diyince atlıyorsunuz hahaha moğol kadını yazıp bir googlea bakın önceo asyalılar bu asyalılar değil fyi .p
Allahin izniyle xddCengiz'in ordusu gibi bir ordu kurar Ergenekon'dan çıkarız tekrar.![]()