Modern robot süpürgesi

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Türkiye de meshur mu bilmiyorum almanya
Da suan Baya meshur ama
Sanirim Daha cok halisiz evler Icin ideal
Halilarin üstüne cikamiyor bizim kücük gelin
Sjsjjsjs
Paglilar Biraz ama calisan insanlar
Icin ideal bence evde temizlik yapamayan firsati olmayanlara :)

:)97FD5E05-2F91-419D-BC33-27FD7080ACB9.jpeg

Hahahha sen ciddi misin? :D
Hakikaten bu Almanya çok boktan olmalı. Biz Türkiye'de on yıldır kullanıyoruz bunu. Olmayan ev yok. Hatta çay servisi yaptiriyoruz bunlara. Üzerine kedi koyup gezdiriyoruz.

Robot süpürge onun adı. Cam silenler de var. Hahhaha nasıl bir fakirlik ya bu. Hakikaten Almanlar bizi kıskanıyor olabilir.

bu herhalde Almanlara attığımız ilk gol

ama bu hakikaten parasına değen bi ürün. yer tasarrufu, zaman tasarrufu, bi de insandan iyi temizliyor yani şimdi büyük kolaylık. ama beş bin lira olanla iki bin lira olan arasındaki özellik farkı ne mesela onu bilemiyorum. hepsi aynı işi yapmıyor mu sonuçta? yapay zeka dünyayı ele geçirdiğinde tarafım belli kesinlikle.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210508-141939_Instagram.jpg
    Screenshot_20210508-141939_Instagram.jpg
    128.4 KB · Görüntüleme: 11
bu arada brn almayı düşünüyor ve araştırıyorum. tefal ile xiaomi arasında gidip geliyorum, sanırım ikincisinde karar kılacağım...

robot süpürge çekilişi yapıp cennet vatan türkiye'de yaşayan üyeleri sevindirmek isteyen gurbetçi üye yok mu

Neymiş bu Almanya arkadaşım.
Bunlar kendilerini ne sanıyor @Larien.
Yahu audi bunların.. bmw bunların.. mercedes bunların.. porce, seyat, sikoda. uln hepsi bunların. onların bu arabaları varsa bizimde doğanımız, şahinimiz var..
gandsterlere bak.. gaspçilara bak...

fjdskjfk anna hnm yine döktürmüşsünüz, rossmann da bunların değil mi.... bizim de gratisimiz var, NOLMUŞ YANİ

almanya yenilince biz de yenilmiş sayıldık.... çok da laf etmeyelim şimdi.......

Skoda deseydi daha bi ciddiyetle okuyacaktım ama bastım kahkahayı

sikodayi Almanlara satmamiza cekya çok üzüldü

Evinde olmayan kalmadı ben hariç tam para biriktirip alıcam derken başka şey alıyorum çalışan insan için çok rahatlık..

Benim RoboClean'im bana yetiyor. Bu tur robotlara guvenemem.kendim supurmeliyim. Miy miy miy salak fare gibi geziyor evin icinde.
Arkadasimda alicakti napti bu vesileyle sorim.

Her eve gitmez boyle seyler ya. Bizimkiler bunu kullansa anlamadan ustune basar kirar "la bu nedir hep ayak altinda". Sahsen ben de evime fazla robot/tekno esyalari istemem

Valla alıcam ben de bundan, aklıma koydum. Gerçekten ciddi anlamda iş görüyor.

Geri