Moderatör engelleme engeli

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Moderatör engelleme seçeneği olmaması çok üzücü..

Moderatörler forumda işleyişi sağlamak için varlar ve üyeler ile gerekli durumda iletişim kurmak zorunda kalabilirler.
Sistemsel olarak üyelerin yöneticileri engellemesi mümkün olmadığı gibi, yöneticilerin birbirini engellemesi de mümkün değildir.
Üyeler kavga ederse ve uyarı ya da uzaklaştırma gibi durumlar sebebi ile yöneticileri engelleyemezler.

genel olarak 'yok say' uygulamasında bir sıkıntı var. bütün uygulamalarda olduğu gibi, yok saydığımız kişinin de bizi görmemesi gerekiyor. yoksa ben zaten kendilerini yok saymasam da görmezlikten gelebiliyorum......

Yönetici olmadığım dönemde de kimseyi engellemedim çünkü ben iletişim kurmak istemedikten sonra kimse bu engeli aşamaz. Gerekli olursa da raporluyordum.

Engellediğimizde engellediğimiz kişiler de göremese forumun yarısını engelleyeceğim. Bir şey yazmaya hasret kaldık…

• Beğen
Tepkiler: W
Niyet okuyucu modül eklerseniz seviniriz. İmalı yorum yazınca ekranda uyarı versin.Çünkü botlar kadar akıllıyız da iihihihihihi

Bu forumun sevdiğim bir yönü var, ve bazı kişileri. Üye olsun, yönetici olsun, foruma geldiğim günden beri iyi ya da kötü hiçbir etkileşim kurmadığım, benim onları, onların beni görmezden geldiği kişiler var. Forumda en sevdiğim kişiler onlar, müthiş uyum, harika diyalogsuzluk..
O yüzünden henüz hiç engel şeyini kullanmadım, nereden yapılıyor onu bile bilmiyorum.

şimdi insan sabahları enerjik oluyo, güneşi selamlıyo, uykumda ölmedim diye şükredip bi şeyler yazıyo da böyle gece uykun kaçıp da forumda dolanınca “ne anlatıyosunuz ya car car, vır vır, vik vik” diyesi geliyor insanın ve diyorum. aman ne çok yer yandı yani…

anarşik misiniz olm bu nasıl başlık

Geri