Modemin ışıkları yanıyor ama laptopumda internet bağlantısı yok

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Modemin ışıkları yanıyor ama leptopumda bağlantı yok diyor internete bağlanamıyorum ne yapabilirim arkadaşlar.

Belki denemişsinizdir ama aklıma gelen birkaç ufak birşey yazayım . Modemin fişini çıkarıp biraz bekledikten sonra tekrar takıp bir deneyin olmazsa internet bağlantısı üzerinden sorun gider seçeneğini bir deneyin .

Modemin bütün ışıkları yanıyor ? Laptopunuz hiç mi ağa bağlanmıyor ? Yoksa sınırlı bağlantı mı var ?

Modemde driver olmasına gerek yok. Fiziksel köprü görevi görür. PC ye direk bağlı donanım değildir.

Ben hep yaşıyorum bu sorunu.
Modem üstündeki ışıkların hepsi sabit yanıyor mu?
Yani ADSL olan ışık sabit mi?
Müşteri hizmetlerini ara derim,arıza kaydına alabilirler.Sorunu uzaktan halledemezlerse türk telekom gelip bakıyor.

Modemin bütün ışıkları yanıyor laptopa baglantı yok diyor bağlı değil diyor

Yani pc den wifi ağ adınızı göremiyorsunuz.

Bu durumda modeme kabloyla bağlı bir cihazınız varmı ? Modemi aldığınız kutunun içinde 1 metre cat 5 kablo vardır oda olur. PC yi modeme bağlamanız gerek o kabloyla.

DNS ayarı ile uğraştıysa olmaz onu düzelt olmaz ise modem kurulumu yap kullanıcı adı şifre gir farklı bir cihazdan bağlanmayı dene eğer bağlantının varsa Wi-Fi driver guncelle ayarlarına bak güvenlik türüne vak TKİP/Aes yap en yüksek ihtimal DNS ayarı yapmissin dır modemin IP aldığında emin ol

Olmaz ise ozelden ulaş yardımcı olurum

Bir sorun olursa internetle alakalı pm ile yardımcı olurum kolay gelsin

Geri