Seninle oynayabiliriz. Diğer arkadaşlar usta ve üzerine çıkınca sıralı girebiliriz veya dediğim gibi klasik oynayacaksız derecesiz yani.Büyük usta benim lig şu an.
ID atın ekliyim sizi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Seninle oynayabiliriz. Diğer arkadaşlar usta ve üzerine çıkınca sıralı girebiliriz veya dediğim gibi klasik oynayacaksız derecesiz yani.Büyük usta benim lig şu an.
Hazan-598 AzeSeninle oynayabiliriz. Diğer arkadaşlar usta ve üzerine çıkınca sıralı girebiliriz veya dediğim gibi klasik oynayacaksız derecesiz yani.
ID atın ekliyim sizi.
Bizde denesek mi oynamayı : pUf ben oyunlara yabancıyım. En son 1453 ten kalma telefonumda snake ve atari oyunları oynamıştım. Sanal bebek beslemek buna dahil mi.ddd
Üye olun, indirin oyunu biraz gelişin birkaç güne yetişirsiniz.Olur.. İsmim Gecelerin Yargıcı.ddd
ooo sende ne cevherler varmış.Sup angela, adc wanwan ve orta nana giderim okeyse...
Zannedersin evde savaş var nasıl bir oyunsa ösösö
Ekli dosyayı görüntüle 123232Ekli dosyayı görüntüle 123233
Hazan-598 Aze
sineklerintanrisi bu da ben
Ekle kardeşim
ooo sende ne cevherler varmış.
Savaşçı 3 rankı kurtarmıyor dimi ?
Ahaha.@Bahtiyar aksam haberim yoktu caferi oyundan da engelledim sanırım.... sen kullanıcı adını yaz ben eklerim
Valla bana uyar her türlü koridor oynarım takıma göre. Genelde XP koridoru favorim Gatotkaca.Arkadaşlar Forumsal E-Sports kurmak isterseniz desteklerim.![]()
Tank, Jungler, Mid, Gold Lane ve Support....
5 kişilik bir ekiple ranked maçlara girilebilir.
Forumlar arası turnuva düzenleriz.sadfg
Valla bana uyar her türlü koridor oynarım takıma göre. Genelde XP koridoru favorim Gatotkaca.![]()
nikah masası................@Jose Chilavert olmadığın masa var mı?
lolden mi bahsettinArkadaşlar Forumsal E-Sports kurmak isterseniz desteklerim.
Tank, Jungler, Mid, Gold Lane ve Support....
5 kişilik bir ekiple ranked maçlara girilebilir.
Forumlar arası turnuva düzenleriz.sadfg
oraya da oturtmasını biliriz...................nikah masası................
lolden mi bahsettin
lol sandım katılacaktım, canın sağolsunYok ya Mobile Legends
Lol ile bazı roller aynı oluyor zaten bildiğim kadarıyla
Kelimelik turnuvası da yeniden düzenlenebilir bence… bu kez katılım daha fazla olur gibi….Yok ya Mobile Legends
Lol ile bazı roller aynı oluyor zaten bildiğim kadarıyla